Gazete Vatan Logo
Magazin Bayram sahnesini coşturdular

Bayram sahnesini coşturdular

Ramazan Bayramı sebebiyle birçok tatil yöresinde ünlü isimler hayranlarının karşısına çıktı. Bayram sevinci adeta sahnelere taştı

Bayram sahnesini coşturdular

40 konserlik maraton

Bengü, bayramın ilk konserini Ayvalık Garden Club’ta verdi. Yaklaşık 2 bin kişinin karşısında yeni albümü Altınçağ’ın şarkılarını ilk kez seslendiren Bengü, konser öncesinde bütün ekibine özel yaptırdığı altın görünümünde bayram çikolatası ikram etti. Bengü “Altınçağ’ın ilk konseri altın gibi bereketli, şeker gibi tatlı geçsin. 40 konserlik maratonumuz bugün başlıyor. Bu bizim uğurumuz olsun’’ dedi. Bengü, bayramın ikinci günü Kuşadası, son günü ise Bodrum’da hayranları ile buluşacak.

Konser sezonunu açtı

Sahne İstanbul Bodrum kapılarını önceki gece Demet Akalın ile açtı. Yoğun ilgi gören programın saatler öncesinde mekan girişinde uzun kuyruklar oluştu. Gülşah Saraçoğlu imzalı pembe kostümü ile sahneye çıkan Akalın gece boyunca sevilen şarkılarını seslendirdi. Akalın, “Yaz boyunca her Cumartesi sizlerleyim!’’ dedi.

Aldatmak adamlık değildir

Kemer’in eğlence merkezlerinden Club Aura’da Ramazan Bayramı’nın ilk günü Merve Özbey ve Erdem Kınay sahneye çıktı. Konser sırasında ilişkilerle ilgili de konuşan Özbey, “Aşk güzel bir şey, dolayısıyla bulduysanız yaşayınız. Ama aldatmak adamlık değildir. Aldatılanınız varsa önüne baksın” dedi.

Haberin Devamı

Demet izin vermedi

Fatih Ürek, Bodrum Rixos’ta Premium’da sahne aldı. Kostümü hakkında şarkıcı, “Ben seçmiyorum. Koyuyorlar önüme giyiyorum ama 15 bin TL verdiğim doğru değil” dedi. Sahnesinde dansçı olmamasıyla ilgilide konuşan Ürek, “Zaten sahnede çok hareketliyim. Herkes benim dansçıyla sahneye çıkmamı gereksiz buluyor. Demet Akalın müdahale ederek, ‘Dansçıya ne gerek var. Sen kendin yetersin, tek başına sahneyi doldurabiliyorsun’ diyerek dansçı çıkarmama izin vermedi” dedi.

Oğlumu İngiltere’de yurda yerleştirdim!

Şarkıcı Şevval Sam, bayramın ilk günü Kıbrıs Merit Park Hotel’de sahneye çıktı. Oxford’u kazanan oğlunu İngiltere’de yurda yerleştirdiğini belirten şarkıcı; “İngiltere’den döndüm hazırlıklara artık başladık. Ben de anne olarak görevimi yerine getirmeye çalışıyorum” dedi. Öte yandan yer aldığı ‘Bodrum Masalı’ adlı televizyon dizisinin yeni sezonunda artık yer almayacağını dile getiren Sam; “Sezon finalini yaptık, dizide ben üzerime düşeni yaptım. Teklifler geldi fakat netleşen şeyler yok. Yazı Ankara’da geçireceğim; bir sinema filmi için. Hayallerim ve enerjim var” dedi.

Haberin Devamı

Yoğun ilgi gördü

Serdar Ortaç, bayramın ilk günü Bodrum Pasha’da sahne aldı. Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği gecede şarkıcı, eski ve yeni şarkılarını seslendirdi. Ortaç, performansıyla tatilcileri adeta coşturdu.

Sanatla aşk kardeştir

Manavgat’daki Starlight Resort Hotel’de Nükhet Duru sahneye çıktı. Duru, sahneye çıkarken hayranlarında birinin 5.5 aylık kız çocuğunu sevdi. Şarkılarında aşktan söz etmekten keyif aldığını anlatan Duru, “Aşktan bahsetmek kadar güzel bir şey onu şarkılarla süslemek, bezemek. Sanatla aşk kardeş gibidir. Bence aşkın sanat gibi emek vererek, uğraşarak kanıksamadan yaşanması gerekir” dedi.

Kardeşten öteyiz

Konser için Antalya’ya giden Sibel Can, yeni albüm çalışmasının devam ettiğini söyledi. Can geçen hafta çocuklarıyla birlikte Cannes’da haftalık kirası 230 bin lira olan lüks tekneyle mavi yolculuk yaptığı haberlerinin gerçeği yansıtmadığını ifade edip “Çok saçma, öyle bir rakam olabilir mi? Güldük geçtik” dedi.

Haberin Devamı