Gazete Vatan Logo

Bayram haftasını sanatla geçirin

Bayram haftasını sanatla geçirin

Uzun bayram tatili başladı... Eğer seyahate çıkmayıp ıssız şehrin tadını çıkaranlardansanız sanatla iç içe olacağınız etkinlikler sizi bekliyor olacak...

Sertab Erener açıkhavada olacak

Sertab Erener, son albümü “Kırık Kalpler Albümü“nden en güzel parçalarını 13 Eylül Salı Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde seslendirecek. (21:00)

Geçmişten geleceğe tarihi hanlar...

Karaköy’den Mahmutpaşa’ya, Kapalıçarşı‘dan Mısır Çarşısı’na kadar uzanan, tarihin derinliklerinde kaybolmaya yüz tutmuş hanların fotoğraflarının yer aldığı “İstanbul’un Hanları“ adlı sergi 29 Eylül’e kadar görülebilir. (İstanbul Fotoğraf Galerisi, Beyoğlu)

Akustik müzik sevenler için...

Rock müzik sanatçıları Harun Tekin ve Koray Candemir, “Şakalı Akustik” adlı projeleri ile 13 Eylül’de Dorock XL’da... (22:00)

1955 - 95 dönemi Türkiye’si mercek altında

Türkiye’nin yaklaşık 40 yıllık dönemini nesneler aracılığıyla görmeye ne dersiniz? 6 Eylül’de Salt Galata’da kapılarını açan “Tek ve Çok” adlı sergi, endüstriden gıdaya, beyaz eşyadan otomotive kadar pek çok alanı objeler aracılığıyla ele alıyor...

Haberin Devamı

(13 Kasım’a kadar görülebilir)

Rap müziğin parlayan isimleri

“Günah Benim” adlı şarkısı Youtube’da 120 milyon tık alan Eypio & Burak King ikilisi müthiş bir rap gecesi yaşatacak... (16 Eylül, 22:00, Jolly Joker)

Selami Şahin Ankara’da...

Yıllara meydan okuyan Selami Şahin, unutulmaz şarkıları ve keyifli sahne şovuyla 17 Eylül 22:00’da Ankara Jolly Joker’de...

Çeşme üç gün boyunca sallanacak!

“72Hours In Çeşme” etkinlikleri kapsamında 12 - 13 - 14 Eylül günü düzenlenecek etkinliklerde yerli - yabancı DJ’ler enerjinizi zirveye çıkaracak... (Otto Alaçatı)

Çocuklara Trump AVM’de bayram tiyatrosu

Trump AVM’de bu hafta sonu çocuklar atölyede “Mutlu Bayramlar Çerçevesi” tasarlayacak, bugün “Cesur Farecik-Cik Cik”, yarın ise “Kırmızı Başlıklı Kaz” adlı tiyatro oyunlarını izleyecek... (14:00 - 18:00)