Gazete Vatan Logo

Baykal'ı eşiyle çağırdı, Arınç ve Erdoğan'a davetiye gitmedi

11 Eylül'de yapılacak düğün töreni için davetiyeler gönderilmeye başlandı. Cumhurbaşkanı Sezer CHP lideri Deniz Baykal'ı eşi Olcay Baykal ile birlikte davet etti

11 Eylül'de yapılacak düğün töreni için davetiyeler gönderilmeye başlandı. Cumhurbaşkanı Sezer CHP lideri Deniz Baykal'ı eşi Olcay Baykal ile birlikte davet etti. Yıllardır bu tür davetlerden uzak duran Olcay Baykal, ilk kez geçen yıl 15 Eylül'de Sezer'in Portekiz Cumhurbaşkanı Jorge Sampaio onuruna verdiği yemeğe Semra Sezer'in ısrarıyla katılmıştı. Olcay Baykal, Köşk'e ikinci kez düğün nedeniyle çıkacak.

Dar kapsamlı ve mütevazı bir şekilde gerçekleştirileceği söylenen düğün töreni için Başbakan Erdoğan'a henüz davetiye gitmedi. Başbakanlık Basın Müşaviri Ahmet Tezcan kendilerine davetiye ulaşmadığını doğrularken, aynı şekilde TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın Danışmanı Kemal Öztürk yönetimindeki İletişim Ofisi de Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nden düğün davetiyesi almadıklarını söyledi.

Bumin de eşli davetli
Köşk'ten dün eşli olarak davet edilen isimlerden biri de Anayasa Mahkemesi Başkanı Mustafa Bumin oldu. Sezer'in Anayasa Mahkemesi Başkanlığı döneminde birlikte çalıştığı Bumin de düğün törenine eşi Nebahat Bumin ile birlikte katılacak. Cumhurbaşkanı Sezer'e yakınlığı ile bilinen CHP İstanbul Milletvekili Hasan Fehmi Güneş ise bizzat sözlü davet aldı.

Haberin Devamı