Gazete Vatan Logo
Magazin Bayhan'dan Deniz Seki yorumu

Bayhan'dan Deniz Seki yorumu

CNN Türk canlı yayınına konuk olan Bayhan Gürhan, cezaevinde bulunan Deniz Seki hakkında açıklamalarda bulundu. Bayhan'ın bu açıklamalarının ardından akıllılara 11 yıl önce Popstar yarışmasında Deniz Seki'nin Bayhan için söyledikleri geldi. Peki, Bayhan Gürhan kimdir? İşte detaylı bilgiler...

Bayhan'dan Deniz Seki yorumu

Bir dönem Deniz Seki'nin jürisi olduğu yarışma programına katılarak Türkiye çapında üne kavuşan Bayhan Gürhan kimdir? Katıldığı programda cezaevinde bulunan Deniz Seki hakkında neler söyledi? İşte detaylar...

Bayhan, CNN Türk'te ekrana gelen İnsanlık Hali programının canlı yayın konuğu oldu.

"ALLAH YARDIMCISI OLSUN"


Bayhan, Deniz Seki ile ilgili gelen soru üzerine, "Deniz Seki'yi ziyaret etmedim. Hayatta herkesin başına her şey gelebilir. Allah yardımcısı olsun. Zaman zaman temaslarımız oldu." diye konuştu.

DENİZ SEKİ-BAYHAN GERGİNLİĞİ


11 yıl önce yayınlanan Popstar yarışmasındaki Bayhan ile o zaman jüri üyesi olan Deniz Seki arasında gergin anlar yaşanmıştı Deniz Seki, cinayet işlediği ve cezaevinde yattığı ortaya çıkan Bayhan Gürhan'a demediğini bırakmamıştı. Deniz Seki, Bayhan'a şunları söylemişti; "Bir popstarda olması gereken kriterleri biliyoruz ama asla olmaması gereken bir şey var. Bir popstar cinayet işleyemez. Hapse giren adamdan sanatçı olmaz. Bunları toplumdan aforoz etmeliyiz"

BAYHAN GÜRHAN KİMDİR?

Haberin Devamı

Bayhan Gürhan (d. 14 Mart 1980, Adana) Türk söz yazarı ve müzisyen. Bayhan Gürhan, 14 Mart 1980 tarihinde Adana'da doğmuştur. 2003 yılında düzenlenen Ercan Saatçi, Deniz Seki ve Armağan Çağlayan'ın jüriliğini yapmış olduğu Popstar yarışmasında farklı yorumu ve kendine özgü tarzıyla adını duyurdu. Bayhan yarışmadan sonra "Popstar", "Kısa Veda" ve "Hayal edemiyorum" isimli albümleri çıkardı. 2012 yılında STV de yayınlanan, Hamdi Alkan'ın yönetmenliğini yaptığı Kendimize Doğru dizisinde uzun süre rol aldı. Kanal D'de yayınlanan Ankara'nın Dikmen'i adlı dizisine konuk oyuncu olarak renk kattı. Afyonkarahisar'da düzenlenen “Caz Festivali”nde, dünyaca ünlü caz sanatçıları olan Frank Sinatra, Andy Williams ve Louis Armstrong'un "My Way", "A time For Us" gibi eserlerini seslendirdi. 2013 yılında sokak müzisyenleri ile ilgili "Benim Yolum" isimli belgesel programı'nın sunuculuğunu üstlendi. 2015 Ramazan Ayı Boyunca TRT İstanbul Kent Radyo'da yayınlanan "Direkler Arası" isimli Radyo tiyatrosunda Tuzsuz Deli Bekir Karakterini canlandırdı.

Haberin Devamı