Gazete Vatan Logo
Magazin Bay mükemmel Türkiye'de!

Bay mükemmel Türkiye'de!

Bay mükemmel’ lakaplı, Bollywood dünyasının yıldızı Aamir Khan, 20 Ekim’de vizyona girecek ‘Secret Superstar’ filminin tanıtımı için Kültür Bakanlığı’nın davetlisi olarak Türkiye’ye geldi

Bay mükemmel Türkiye'de!

‘3 Idiots’, ‘Lagaan’ (Vergi), ‘Rang De Basanti’ (Onu Sarıya Boya) gibi filmleriyle tüm dünyada önemli bir hayran kitlesi bulunan ve dünyanın en etkili 100 isminden biri olan Hintli oyuncu-yönetmen Aamir Khan, Türkiye’de! Uzun süredir Türk hayranları tarafından sosyal medya üzerinden ülkeye çağırılan Khan, davetlere kayıtsız kalamayarak dün Türkiye’ye geldi. Kültür Bakanlığı’nın davetlisi olarak önce İstanbul’a iniş yapan oyuncu, daha sonra Ankara’ya geçecek.

Çok mutluyum

Oyuncu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “En sonunda Türkiye’ye geldim. Uzun yıllardır sevenlerim beni davet ediyor. Bütün sevenlerime burada olmaktan çok mutlu olduğumu söylemek isterim” dedi.

Öğrencilerle bulUşacak

Khan, bugün gerçekleşecek olan, Reklamcılar Derneği tarafından Uniq İstanbul’da düzenlenen Kristal Elma Yaratıcılık Festivali’ne katılacak. Festivalde bir de konuşma yapacak. Türkiye’de pek çok etkinliğe katılmayı planlayan Aamir Khan, üniversite öğrencileriyle de buluşacak. Türkiye’de toplam 3 gün kalacak olan Khan, 7 Ekim’de ülkeden ayrılacak.

Haberin Devamı