Gazete Vatan Logo

Batman ve Superman ile kruvasan yedirecek

Batman ve Superman ile kruvasan yedirecek

TEK hat üzerine dünyadaki en büyük kruvasan tesisini Eskişehir’e kuran Elvan Grubu, Warner Bros Consumer Products’la yaptığı işbirliği ile kruvasanda Türk markası atağını sürdürüyor. Yeni ürettiği baharatlı ve zeytinyağlı kruvasanlarla bir ilke daha imza atan Elvan, DC Comics Süper Kahramanları’ndan Batman, Superman ve The Flash karakterleriyle Asya ve Avrupa’da başa güreşiyor.

‘Özgün markalar yarattık’

50 milyon dolara Eskişehir’i unlu mamuller konusunda sadece Türkiye değil, dünya çapında bir üretim üssüne çevirdiklerini belirten Elvan Grubu Başkanı Hidayet Kadiroğlu, “Turquality Marka Desteği kapsamındayız. Bu programın da katkısıyla marka yatırım bütçemizi 20 kat artırdık. Özgün markalarımıza yatırıma ilaveten dünya çapında popüler karakterlerle de lisans anlaşmaları yapıyor, marka algımızı güçlendiriyoruz. Bu kapsamda Warner Bros. Consumer Products Inc. ile işbirliğine gittik. 2016 başında gösterime girmesi beklenen Dawn of Justice, Batman v Superman: Adaletin Şafağı filminin lisansları için anlaştık” diye konuştu.

Haberin Devamı

Hedef 1 milyar dolar ciro

Elvan Grubu CEO’su Özmen Genç ise şirketteki değişime dikkat çekti. Genç, “Üretimde Türkiye ve dünya sıralamasında olan şirketimizde yeni odağımız pazarlama ve marka yatırımları. Çünkü 1 milyar dolarlık ciro hedefimizi marka değerimizi artırarak gerçekleştirebileceğimizin farkındayız” dedi.