Gazete Vatan Logo

Batışehir'e ilk ayda büyük ilgi!

EGEYAPI Group’un, İstanbul’un yeni merkezinin kesişme noktasında inşaatına başlayacağı dev projesine ilk ayda 800 kişi kayıt yaptırdı. Temmuz ayına kadar kayıt yaptıran müşteriler en uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla ev sahibi olacak!

Batışehir'e ilk ayda büyük ilgi!

İnşaat sektöründe 35 yıllık mesleki deneyim sahibi olan EGEYAPI Group, Emlak Pazarlama İnşaat A.Ş. (EPP), TOKİ ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle Bağcılar’da E-5 ve TEM Otoyolu’nun kesiştiği bölgede inşaatına başlayacağı yeni projesi için ön talep toplamaya başladı. İçerisinde 3 bin adet konut ve rezidans, bir şehir oteli, ofisler, eğitim kompleksi, açık hava çarşısı, spor salonları ve 100 bin metrekare yeşil alan bulunacak proje tamamlandığında içinde 15 bin kişinin yaşayacağı bir kent haline gelecek ve tasarımıyla Türkiye’nin en iddialı projelerinden biri olacak.

Batışehir projesi hakkında tüm detaylar için tıklayın!

EGEYAPI Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Türkiye’nin en iddialı projelerinden birine imza attıklarını ifade ederek, “Satışına henüz başlamadığımız projemiz için ilk ayda 3 bini aşkın kişi internet ve call center aracılığı ile bilgi alırken; 800 müşteri ön kayıt yaptırdı” dedi. İnanç Kabadayı, gördükleri bu yoğun ilgi karşısında çok mutlu olduklarını belirtirken temmuz ayına kadar kayıt yaptıranların en uygun fiyatlar ve ödeme konuşlarıyla ev sahibi olabileceğini söyledi. Kabadayı, alınan bu talebin EGEYAPI Group’a olan güvenin de bir göstergesi olduğunu vurguladı. Projede şu an itibariyle ismin ve metrekare fiyatlarının netleşmediğini ancak bölgeye göre çok rekabetçi olacağını ifade eden Kabadayı, ilk teslimatlara 24 ay içinde başlanacağını açıkladı.

Haberin Devamı