Gazete Vatan Logo

Batışehir'de 2 günde 400 daire satıldı!

EGEYAPI Group’un yaklaşık 800 bin metrekarelik inşaat alanında gerçekleştireceği TEM Otoyolu’na cepheli Avrupa’nın en büyük karma inşaat projesi, Batışehir’de iki günde ön satış ile 400 daire satıldı.

Batışehir'de 2 günde 400 daire satıldı!

EGEYAPI Group, Emlak Pazarlama İnşaat A.Ş. (EPP), TOKİ ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle E-5 ve TEM Otoyolu’nun kesiştiği bölgede hayat geçireceği “Batışehir” projesinde tüketicilerden gelen yoğun talep nedeniyle ön satışa başladı. Hafta sonu gerçekleşen 400 dairelik satış ile ilk etapta yapılması planlanan 1000 konutun yüzde kırkı satılmış oldu.

Batışehir projesi hakkında tüm detaylar için tıklayın!

EGEYAPI Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, “Türkiye’nin en iddialı projelerinden birine imza attıklarını ifade ederek, satışını Eylül ayı’nda yapmayı planladıkları projeyi tüketicilerden gelen çok yoğun talep nedeniyle üç ay öne çektiklerini belirtti. Ön kayıt yaptıranların en uygun fiyatlar ve ödeme konuşlarıyla ev sahibi olabileceğini söyleyen İnanç Kabadayı “Metrekaresi 2 bin 300 TL’den başlayan çok rekabetçi fiyatlarla satışa çıkan Batışehir’de 24 Temmuz 2011 tarihine kadar ön satışların devam edecek. Batışehir projemiz için ilk ayda 5 bini aşkın kişi internet ve çağrı merkezi aracılığı ile bilgi alırken; yaklaşık 2000 kişi ön kayıt yaptırmıştı” dedi. Batışehir’de ilk etabın teslimatlarına 24 ay içinde başlanacağı’nı belirten Kabadayı, Temmuz ayında gerçekleşen bu talebin EGEYAPI Group’a güvenin ve eşsiz lokasyonda inşaa edilen Batışehir projesine olan inancın de bir göstergesi olduğunu vurguladı.

Haberin Devamı

İkinci Etap’ın satışı erkene çekildi

EGEYAPI Group Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı ilk etap için gösterilen yoğun ilgi sonucu satış ve mimari ekibin ikinci etap’ın satış hazırlıklarına hız verdiğini söyledi. İnanç Kabadayı lokasyon, mimari konsept, tüm ihtiyaçların tek bir çatı altında toplanması ve uygun ödeme koşulları Batışehir projesi’nin en önemli artıları olduğunu söyledi.


15 bin kişilik bir şehir!

İçerisinde 3 bin adet konut ve rezidans, bir şehir oteli, ofisler, eğitim kompleksi, açık alışveriş çarşısı, kulüp binası, açık ve kapalı yürüyüş-koşu-gezi-parkurları spor salonları ve 100 bin metrekare yeşil alan bulunacak Batışehir, tamamlandığında içinde 15 bin kişinin yaşayacağı bir kent haline gelecek ve tasarımıyla Türkiye’nin en iddialı projelerinden biri olacak.

Haberin Devamı