Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

Batışehir’de % 1 KDV Avantajı Devam Ediyor!

EgeYapı Group’un İstanbul’un prim vaat eden bölgesi Bağcılar’da inşa ettiği, “Avrupa’nın En İyi Karma Projesi” ödüllü Batışehir, % 1 peşinat ve % 1 KDV avantajı ile % 0,49’dan başlayan oranlarla herkesi konut sahibi yapıyor.

Konutta KDV artışı 01.01.2013 İtibari ile Resmi Gazete’de Yayınlanarak Uygulanmaya Başladı.

Maliye Bakanlığı’nın 2013 yılı ile birlikte gayrimenkulde KDV oranlarına ilişkin gerçekleştirdiği mevzuat değişikliği kapsamında bu yıldan itibaren konutlarda KDV oranları %18 üzerinden işlem görecek. Net alanı 150 m² altı olan konutlarda uygulanacak KDV değişikliği arsa emlak değeri 1.000 liranın üzerinde olan tüm konut projeleri, lüks, birinci sınıf binalardaki tüm yeni yapılacak konutlar metrekaresine bakılmaksızın uygulanacak %18 KDV oranı ile artacak. Bu çerçevede, ruhsatını KDV oranları ile ilgili yeni düzenleme öncesi alan Batışehir Projesi, mevduatın artık yatırım aracı olmaktan çıktığı ve konut faiz oranlarının tüm zamanların en düşüğü olduğu bu dönemde tüketiciye %1 peşinat, % 0,49 faiz oranı ve %1 KDV avantajı ile ev sahibi olma şansı tanıyor. İlk etap teslimlerinin bu yıl içinde yapılacak olması Batışehir’i hem yatırım hem de yaşamak için konut alacak olanlar için daha da cazip hale getiriyor.

154.000 TL’den başlayan fiyatlarla yeni ve ayrıcalıklı bir yaşam…
Batışehir Projesi, Eylül ayında satışa çıkan Batışehir Premium’da yer alan rezidans ve ofis seçenekleriyle birlikte satışta olan tüm konutlar için 34,61 m² ile 407,36 m² arasındaki stüdyo,1+1, 2+1, 3+1,4+1 ve dubleks daire seçenekleri sunuyor. Üstelik 1.540 TL peşinat ve 742 TL’den başlayan taksitler ya da 7.700 TL peşinat ve 571 TL’den başlayan taksitler gibi avantajlı ödeme seçenekleri de bulunuyor.

Yüksek prim potansiyeli sunan avantajlı lokasyon…
Atatürk Havalimanı’na 12 km, Maslak’a 20 km, Taksim’e 19 km ve Bakırköy’e de 16 km mesafede bulunan Batışehir, hem TEM otoyolunun hemen yanı başında bulunması hem de ana arterlerin kesiştiği kolay lokasyonu ile ulaşım konusunda da avantaj sağlayacak.

Batışehir 15 bin kişiye ev sahipliği yapacak…
Yatay mimari konseptte inşa edilen Batışehir’de 1+0’dan 4+1’e kadar 14 farklı tipte toplam 3.266 adet konut ve rezidansın yanı sıra yatırımcıların ihtiyaç duyabileceği bir şehir oteli, ofisler, Doğa Koleji’nin yer alacağı eğitim kompleksi, ünlü giyim ve yeme – içme markalarının hizmet vereceği Batı Meydan ve Batı Cadde bulunacak. Batışehir, tamamlandığı zaman 15 bin kişiye ev sahipliği yapacak.

Batışehir Premium’da Ayrıcalıklı Hizmetler…
Premium Rezidans 24 saat resepsiyon hizmeti, concierge hizmetleri, misafirlere yönelik şık bir lounge, fuaye alanındaki cafe ve restoranları, fitness salonu ve yüzme havuzuyla sakinleri için vazgeçilemeyecek bir konfor sunacak.

A Plus ofislerde ileri teknoloji, rahatlık ve ayrıcalık…
Üç bloktan oluşan Batışehir Premium’da farklı ihtiyaçlara yönelik A+ ofisler de satışta. 243 m² ile 765 m² arası değişen büyüklüklerde geniş alana sahip bir ofis bloğu ile 77 m² ile 133 m² arası değişen ofis alanlarından oluşan diğer blok için yatırımcılarına farklı finansal çözümler sunularak Batışehir ayrıcalığından yararlanmaları sağlanıyor.

Ayrıca bloklardan birinin ilk altı katı dünyaca ünlü otel zincirlerinden birine bağlı olarak hizmet verecek. Premium Ofislerde alanların verimli kullanılması adına yekpare kat veya bölünebilir kat imkânı sunuluyor. Konforlu bir çalışma ortamı oluşturulması için doğal aydınlatma ve havalandırma, yüksek hızlı internet ve IT hizmetleri ile restoranlar, ATM’ler kuaför, eczane, lostra salonu gibi günlük ihtiyaçları karşılayan Batı Meydan da Batışehir Premium’da.

Konutlar, Premium Rezidans ve Ofisler için sizi satış ofisimize bekliyoruz.

Ayrıntılı Bilgi İçin
www.batisehir.com
444 5 343

Haberin Devamı