Gazete Vatan Logo

Başrol oyuncusu belli oldu

Game of Thrones’tan binlerce yıl öncesini anlatacak olan yeni spin-off'un hazırlıkları sürerken başrol oyuncusuyla anlaşma sağlandı.

Başrol oyuncusu belli oldu

Game of Thrones, sekizinci sezonla veda etmeye hazırlanırken yerine onun kadar güçlü ve merak uyandırıcı yeni bir *spin-off geliyor. *Spinoff: Çok tutulan bir dizinin karakterleriyle ayrı bir dizi yapmak ya da yan hikaye üretmek.

Game of Thrones’tan 8 bin yıl öncesini anlatacak olan (prequel) yeni dizinin açıklanan ilk başrol oyuncusu Naomi Watts oldu. Dizi için anlaşma yapılan Naomi Watts’ın rolünün ne olduğu net olarak açıklanmasa da İngiliz oyuncunun “karanlık sırrı olan karizmatik birini” canlandıracağı öne sürüldü. İki kez Oscar adayı olan Watts, önümüzdeki dönemde Once Upon a Time in Staten Island, The Wolf Hour, Boss Level ve Luce olmak üzere toplam dört filmle seyirci karşısına çıkacak.

Öte yandan yeni spin-off’un yaratıcıları, Jane Goldman ve Game of Thrones’un yazarı ve yapımcısı olan George R.R. Martin. Senaryosunu Goldman’ın kaleme aldığı dizinin adı henüz açıklanmadı. Yeni dizinin, Game of Thrones’taki White Walker’ların doğuşuna odaklanacağı biliniyor. Spin-off’ta, White Walker’ların Ormanın Çocukları olarak Kuzey’den gelerek önlerine çıkan herkesi öldürmelerini anlatan karanlık hikayesi ele alınacak. Game of Thrones’un ve spin-off’un yaratıcısı R.R. Martin, daha önce kendi internet sitesinden yeni dizi için isim önerisinde bulunarak, “Benim oyum ismin The Long Night (Uzun Gece) olmasından yana. Bu, her şeyi anlatıyor” demişti. Ancak Martin, HBO’nun, yeni dizinin adında Game of Thrones ifadesini de kullanmak isteyeceğini belirtmişti.

Haberin Devamı