Gazete Vatan Logo

Başkentte korkutan yangın

Ankara'da bir lastik tamirhanesinde başlayan ve kısa sürede büyüyen yangın, bitişikteki 2 ayrı işyerine de sıçrayınca çevrede büyük panik yaşandı

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri hemen yangına müdahale etti. Ancak alevler 3 işyerini de tamamen sarınca, ekipler zor anlar yaşadı. Bu sırada bir dükkan sahibi iç çamaşırlarıyla alevlerin içine dalarak itfaiye ekiplerine yardımcı olmaya çalıştı.

Yangın, bugün saat 02.30 sıralarında Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan Demir Sanayi Sitesi içindeki bir lastikçi dükkanında başladı. Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangın bir anda büyüyünce, bitişikte bulunan egzoz ve aksesuar tamirhanelerine de sıçradı. Olay yerine gelen çok sayıda itfaiye ekibi ise yangını kontrol altına alabilmek için yoğun çaba sarfetti. Yanan işyerlerinin karşısında tamirhanesi bulunan Aziz Göksu ise, iç çamaşırlarıyla `arkadaşlarımın dükkanı yanıyor' diyerek yangına müdahale etmeye çalıştı ve itfaiye ekiplerini içeride oksijen tüpü olduğu konusunda uyardı. Bir ara kapalı olan kepenklere tırmanan Göksu, kendisini de yaraladı.

Yangın, ekiplerin yoğun çabası sonucu güçlükle söndürülürken, 3 işyeri kullanılmaz hale geldi. Polis yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Haberin Devamı