Gazete Vatan Logo

Başka erkekle öpüşürken çekilen fotoğrafını kocasına attı

Konya'da Mesut Babayiğit (35), eğlence mekanında çalışan 1 yıllık eşi Hanife Babayiğit'i (24) iş çıkışı araziye götürüp tüfekle vurduktan sonra ağır yaralı halde hastaneye bırakarak kaçtı. Son sözlerinde kendisini eşinin vurduğunu söyleyen Hanife Babayiğit yaşamını yitirirken, polis tarafından yakalanan Mesut Babayiğit tutuklandı.

Başka erkekle öpüşürken çekilen fotoğrafını kocasına attı

Kadın cinayetlerine bir yenisi eklendi. Cani koca, eğlence merkezinde çalışan karısını katletti. Olay Konya'da meydana geldi.

3 çocuk babası Mesut Babayiğit (35) 3 yıl önce ilk eşinden boşandı. Bir eğlence merkezinde Nisa takma adını kullanan konsomatris Hanife (24) ile tanıştı. İkili birbirlerine aşık olup evlenme kararı aldı. Çiftin bir de kız bebeği dünyaya geldi.

Babayiğit işsiz kaldı. Hanife yeniden eski çalıştığı mekanda çalışmaya başladı. Adam, eşini terk etti. Karısını geçen ay da dövdü.

MÜSTEHCEN FOTOĞRAF

Hanife 3 gün önce, eşini kıskandırmak için başka bir erkekle öpüşürken çekilen fotoğraflarını cep telefonuyla gönderdi. Çılgına dönen koca, karısını konuşmak bahanesiyle ormanlık bir alana götürdü. Av tüfeğiyle vurdu.

SON SÖZLERİNDE KENDİSİNİ EŞİNİN VURDUĞUNU SÖYLEDİ
Mesut Babayiğit, yaralı eşini yakınlardaki Beyhekim Devlet Hastanesi'ne bırakıp, kaçtı. Burada ilk müdahalesi yapılan Hanife Babayiğit, ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Son sözlerinde kendisini eşinin vurduğunu söyleyen Babayiğit, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı.
Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Mesut Babayiğit'i kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan Babayiğit'in suç aleti tüfeği ise merkez Meram ilçesinde bulunan ailesinin evinin bahçesine sakladığı tespit edildi. Cani koca çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı