Gazete Vatan Logo
Magazin Basını özledim!

Basını özledim!

Başrollerini Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç’in paylaştığı, yeni vampir dizisi ‘Yaşamayanlar’ın galası önceki gece Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda yapılan görkemli bir davetle yapıldı.

Basını özledim!

Başrollerini Elçin Sangu, Kerem Bürsin, Birkan Sokullu ve Selma Ergeç’in paylaştığı, yeni vampir dizisi ‘Yaşamayanlar’ın galası önceki gece Hasköy Yün İplik Fabrikası’nda yapılan görkemli bir davetle yapıldı. Sevgilisi Kerem Bürsin’i yalnız bırakmayan Serenay Sarıkaya hayli neşeliydi. Muhabirlerle sohbet eden oyuncu, “Sizleri çok özlemişim, uzun zamandır görüşemiyorduk. Şu an basını görmekten dolayı çok mutluyum. Yeni sezonda bol bol beraberiz” dedi.

Yorum yapmam saçma olur

Geceye katılan Ahu Yağtu “Eski eşi Cem Yılmaz ile sevgilisi Defne Samyeli birbirlerine çok yakıştırıldılar, siz ne düşünüyorsunuz?” sorusuna “Benim buna yorum yapmam çok saçma olur” diye yanıt verdi.

‘Burs isteriz’ diye mesaj yağdı

Berrak Tüzünataç kendisinden burs aldığını söyleyen bir öğrencinin sosyal medyadaki ifşaatları hatırlatılınca “Kendisi de gerçek olmadığını açıkladı. Kısa bir internet şöhreti yaşadı. O günlerde ‘Berrak Hanım bursumu hatırlatayım’ türü bir sürü esprili mesaj aldım” dedi.