Gazete Vatan Logo

Başbakan Yıldırım'dan önemli açıklamalar

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, "AK Parti yapım ekibidir. Bir de yıkım ekibi var unutmayın. Bu seçim, yapım ekibiyle yıkım ekibi arasında geçecek." dedi.

Başbakan Yıldırım'dan önemli açıklamalar

Başbakan Yıldırım, Bağcılar'da halka hitaben yaptığı konuşmada, bugünden sonra seçime 5 günün kaldığını hatırlatarak, 5 günün dolu dolu geçirileceğini söyledi.

Bağcılar'ın kararını çoktan verdiğini ifade eden Yıldırım, bu sorumluluğu 15 yıldır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte taşıdıklarını dile getirdi.

Türkiye'de son 16 senede Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte Türkiye'nin aydınlık yarınları için milletin hayallerini gerçeğe dönüştürmek için gece gündüz çalıştıklarını anlatan Yıldırım, "Bu sürede en büyük desteği sizden gördük. Her zaman yanımızda oldunuz. Darbelerde de yanımızdaydınız. Kumpaslarda da yanımızdaydınız. Sıkıntıda da yanımızdaydınız, güzel günlerde de yanımızdaydınız." diye konuştu.

"AK Parti'nin yaptığı işlere taş koymuşlardır"

Seçime az bir süre kaldığını hatırlatan Yıldırım, sözlerine şöyle devam etti:

"Seçim üzeri adaylar çıktı meydana. Aman ya Rabbim, ne vaatler, ne vaatler. Öyle vaatler veriyorlar ki şaşıyoruz. Fakat diyoruz ki bu vaatleri verenlerin şöyle bir geçmişine bakalım. Bakıyoruz, tek bir eserleri yok. Bu memlekette tek bir çivi çaktıkları yok. Taş üstüne taş koymuş değiller. Ancak bunlar AK Parti'nin yaptığı işlere taş koymuşlardır. Onlara rağmen AK Parti bu işleri yaptı, bu başarıları kazandı.

Haberin Devamı

Vatandaş söylenen söze bakar, ondan sonra da kimin söylediğine bakar. Ona göre de kararını verir. AK Parti'nin yaptıkları, yapacaklarının teminatıdır. 15 yıl boyunca, dağ gibi hizmetleri kazandıran AK Parti'dir. Sorunları torunlara bırakmayan AK Parti'dir."

Başbakan Binali Yıldırım, dünyada son 10 yılda 10 büyük projenin yapıldığını, bu 10 büyük projesinin 6'sını Türkiye'nin yaptığını anlatarak, şunları kaydetti:

"Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Osman Gazi Köprüsü, İstanbul-Ankara hızlı treni, dünyanın en büyük havalimanı, Marmaray, Avrasya geçidi, Kanal İstanbul, Çanakkale 1915 Köprüsü. Bu projeleri yapan ekiptir AK Parti ekibi. AK Parti yapım ekibidir. Bir de yıkım ekibi var unutmayın. Bu seçim, yapım ekibiyle yıkım ekibi arasında geçecek. Yapım ekibini siz biliyorsunuz değil mi? Cumhur İttifakı, Recep Tayyip Erdoğan."

Haberin Devamı