Gazete Vatan Logo

Başbakan Yıldırım: Mehmet Şimşek arkadaşımız görevinin başındadır

Başbakan Yıldırım, Mehmet Şimşek'in istifa ettiği yönündeki iddialara ilişkin yaptığı açıklamada, "İddialar, dedikodular Ankara'da bitmez. Mehmet Şimşek arkadaşımız görevinin başındadır. "dedi.

Başbakan Yıldırım: Mehmet Şimşek arkadaşımız görevinin başındadır

Başbakan Binali Yıldırım, Moğolistan'a hareketi öncesi havalimanında açıklama yaptı. Başbakan Binali Yıldırım, Mehmet Şimşek'in istifa ettiği yönündeki iddialar için, "İddialar Ankara'da bitmez. Mehmet Şimşek arkadaşımız görevinin başındadır. Bugünde İstanbul'da ekonomi konulu bir toplantı için oradadır. Arkadaşımız görevinin başındadır. Bakanlar Kurulu'nda kimi ne zaman değişiklik yapacağımıza karar verdiğimiz de yaparım ama gündemimizde böyle bir konu yok. Hükümetimizin çalışmaları kararlı bir şekilde sürüyor." ifadelerini kullandı.

"ABD GELDİ, FRANSA AYAĞI SÜRÜYOR"
Münbiç ile ilgili açıklamalarda bulunan Başbakan Yıldırım, "Münbiç her nedense münbit bir yer. Herkes oraya hevesleniyor. ABD geldi, Fransa ayağını sürüyor. Belki başkaları da gelir. Ama kimse buranın sahiplerinin kim olduğunu sormuyor. Buranın sahipleri belli ve buranın sahipleri memleketlerinde topraklarından ediliyor, itiliyor kakılıyor. Dışarıdan gelenler de baş köşede oturuyor. Bırakın da bu insanlar kendi memleketlerinde kendi geleceklerine kendileri karar versinler.
"TERÖR VARSA BİZ TAVİZ VERMEYİZ"
Bizim hassasiyetimiz bellidir. İster Münbiç olsun, ister Fırat'ın doğusu ya da batısı olsun, terör tehdidi var olduğu müddetçe biz o bölgelerde hiçbir şekilde taviz vermeyiz, bu mücadeleyi sürdürürüz.

Haberin Devamı