Gazete Vatan Logo

Başbakan Yıldırım'dan önemli açıklamalar

Belediye Başkanları toplantısında konuşan Başbakan Binali Yıldırım, "Şehirli olmak sadece bir şehirde yaşamak demek değil, o şehrin kültürüne ve yaşamına ortak olmak demektir" dedi.

Başbakan Yıldırım'dan önemli açıklamalar

Başbakan Yıldırım'ın konuşmasından satır başları:

Başbakan Binali Yıldırım, Belediye Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, "1994'de Sayın Cumhurbaşkanımız Belediye Başkanı oldu. Adeta Fatih'in gemileri karadan yürüttüğü gibi bir başarıyı İstanbul'da hayata geçirdik. O ekibin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum" diye konuştu.

Gündeme ilişkin de önemli açıklamalarda bulunan Başbakan Binali Yıldırım, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun teröre destek veren SİHA açıklamalarına istinaden yaptığı açıklamada, "Ne yazık ki hala teröre destek verme alışkanlığının devam ettiğini görüyoruz. Neymiş, SİHA'lara karşılarmış. Niye karşısınız? Vatandaşın hayatına kasteden, 'yol medeniyettir' diye yol yaparken alçakça öldürülen o işçiler varken sesi çıkmayanlar, korucuya, polise, askere, jandarmaya gözünü kırpmadan silah doğrultan alçakları teknolojinin verdiği imkanlarla bertaraf ederken neye karşı çıkıyorsunuz" dedi.