Gazete Vatan Logo

Başbakan Yıldırım'dan çiftçilere müjde

Yerel seçimlerde Manisa'nın anahtarını isteyen Başbakan Binalı Yıldırım, "Manisa 15 Temmuz'da da FETÖ alçaklarına karşı demokrasiyi savunan şehirdir. Şimdi yeni bir tarih yazmaya ve 2019 yılında kentin anahtarını AK Parti'ye getirmeye hazır mısınız?" dedi. Seçim ittifakı ile ilgili de konuşan Yıldırım, "Eğer yerli ve milli iseniz buyurum cumhur ittifakına. Bu bayrak altında herkese yer var" dedi. Başbakan, Manisa'da yaptığı konuşmada çiftçilere yapılacak mazot desteğinin bu ay içinde hesaplara yatacağını duyurdu.

Başbakan Yıldırım'dan çiftçilere müjde

Başbakan Binali Yıldırım, Manisa 5. Olağan İl Gençlik Kolları Kongresi'nde konuşuyor. 'Fatih'i, Kanuni'yi bağrından çıkaran toprakla' diyen Yıldırım'ın konuşmasının satır başları şöyle; Manisa. Cumhuriyetimizi nasıl savunduysa Manisa 15 Temmuz'da da FETÖ alçaklarına karşı demokrasiyi savunan şehirdir Manisa. Şimdi yeni bir tarih yazmaya hazır mısınız? Bu salon muhteşem coşkusunu sandıktan gösterecek mi? Tek kelimeyle muhteşemsin Manisa. Sevgili gençler, 15 Temmuz gecesini hatırlayın. 15 Temmuz Türkiye'nin karanlık bir geceden milletin cesareti ile aydınlığa çıktığı bir gündür. Cumhurbaşkanımız, milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ın size selamını getirdim. Cumhurbaşkanımız o gün meydanlara davet etti. Siz, kadını ile genci ile, yaşlısı ile indiniz meydanlara.

28 ŞUBAT MESAJI

Diyorlar ki Başbakan açıklama yaparak yargıyı etkiliyor. Yargıya bu kadar saygılıysanız, neden o gün bu kadar hukuksuz işler yaptınız. Şimdi bunun hesabını verin. Hiçbir yargıcımız baskılara, telkinlere kulak asmaz. Bizim hakimlerimiz kalemleri ile konuşur, kararları ile konuşur.

Haberin Devamı

CHP'YE ELEŞTİRİ

Kendini bilmez bir CHP'li diyor ki, MHP-AK Parti ittifakı bir şeytan ittifakıdır. Şeytan bile bunların yanında masum kalır. Böyle alçakla ifadeleri partimize yakıştıranlar siyasi mefta olmaktan kendilerini kurtaramazlar.

İTTİFAK ÇAĞRISI

Eğer yerli ve milli iseniz buyurum cumhur ittifakına. Bu bayrak altında herkese yer var

MANİSA-İSTANBUL ARASI 2.5 SAAT OLACAK

Yapılan yol ile Manisa-İstanbul arası 2.5 saati bulacak. Kemalpaşa'ya kadar olan 22 kilometre tamamlanmış. Şimdi, Balıkesir'e doğru devam ediyor. Manisa'ya yıllardır beklediğiniz hızlı tren de geliyor. Hayırlı uğurlu olsun. Hızlı tren Manisa'ya yakışır. 17 şehzedayi yetiştiren, 7'sini padişah yapan bu şehre en yapsak yakışır.

"HESAPLARA MAZOT PARALARINI YATIRIYORUZ, MART SONUNA KADAR HERKES ALACAK"

Bu sene de üzümü yine yavrularımıza okullarda besleyici olarak vereceğiz. Bunun da kararını aldık. Manisa'ya son 16 yılda 1.5 milyardan fazla tarım desteği verdik. Mazotun yarısı sizden yarısı bizden, şimdi hesaplara mazot paralarını yatıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. Mart sonuna kadar herkes alacak.

Haberin Devamı