Gazete Vatan Logo

Başbakan Binali Yıldırım Baykal'a sert çıktı

Başbakan Binali Yıldırım Bayburt'ta Cumhuriyet Caddesi'nde düzenlenen mitingde halka seslendi.

Başbakan Binali Yıldırım Baykal'a sert çıktı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, Bayburt Cumhuriyet Caddesi'nde düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, "CHP'nin önceki genel başkanı bir konuşma yapıyor, konuşma baştan aşağı ofsayt. Bir tane doğru bir şey yok. Ama öyle bir laf etti ki inanın çok üzüldüm. Şöyle diyor; 'böyle bir yetkiyi peygambere versen peygamberi bozarsın.' Haşa. Peygambere saygısızlık ne haddine. Bunların, bu aziz milletin inançlarına bile saygıları yok. Ağzından çıkanı bunların kulakları duymuyor." dedi.

Baykal'ın bir programda saygısızca kullandığı ifadelere cevap veren Başbakan Yıldırım, "CHP'nin önceki genel Başkanının ağzınan çıkanı kulağı duymuyor. Peygambere saygısızlık yapıyor. Hz. Peygamberi ağzınıza almayın" dedi.

Yıldırım şöyle konuştu:

HZ. PEYGAMBERİN İSMİNİ AĞZINIZA ALMAYIN

Şimdi "Böyle bir yetkiyi peygambere versen, peygamberi bozarsın" diyorlar. Haşa! Peygambere saygısızlık ne haddine! Bunların bu aziz milletin inançlarına bile saygıları yok. Ağızlarından çıkanı kulakları duymuyor. Bir şarkı yapmışlar "İnşallah, maşallah, Allah, Allah" lafzıyla doldurmuşla. Bir yandan kutsallarla seslenip diğer yandan peygamberimize saygısızlık yaptılar. Saygısızlık yapmayın. Milletin değerlerini bir türlü içlerine sindiremediler.

Haberin Devamı

BAYBURT'A HAK ETTİĞİ BÜTÜN İŞLERİ FAZLASI İLE YAPACAĞIZ

Bayburt'a Üniversite kurduk, hastanesi yapılıyor. Bayburt'un hak ettiği bütün işleri fazlası ile yapacağız.

Öyle bir iş yapalım ki bu darbeciler gelmesin, zayıf iktidarlar memleketin başına dert olmasın dedik, anayasa değişikliğini önünüze getirdik

BAYBURT İSTEYECEK AK PARTİ YAPACAK

Bayburt'a fabrika yapacağız. Yatırım, üretim desteği vereceğiz. İnşallah Bayburt'ta büyük kalkınma hamlesini inşallah başlatıyoruz. Bir Bayburt üzerine bir Bayburt daha koyacağız. Bayburtlu işadamlarının, girişimlerin projeleri burada gerçekleşecek. Bayburt isteyecek AK Parti yapacak.

BİZ TÜRKİYE GENELİNDE GÜÇLÜ BİR EVET ÇIKACAĞINA İNANIYORUZ

Biz Türkiye genelinde güçlü bir evet çıkacağını görüyoruz, buna inanıyoruz. Bayburt'ta MHP'ye, BBP'ye gönül vermiş tüm kardeşlerimiz evet diyecek. İstiyoruz ki kardeşliğimiz zarar görmesin, huzurumuz daim olsun. Darbe diye bir tehdit artık Türkiye'de olmayacak. Yargı, mahkemeler hem bağımsız hem de tarafsız olacak. Kılıçdaroğlu, kendisi bile neye hayır dediğinin farkında değil. Bu anayasa değişikliğine evet demek için yüzlerce sebep var ama hayır diyenlerin söyleyeceği tek bir neden yok. Ana muhalefet salon salon geziyor ama kendisi bile niye hayır diyeceğinin farkında değil çünkü metni okumamış.

Haberin Devamı