Gazete Vatan Logo

Başbakan: Sana yazıklar olsun!

Başbakan: Sana yazıklar olsun!

Başbakan Erdoğan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Niğde'de halka seslendi.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

*Oy pusulası bulamayan adamdan bu ülkeye yönetici olur mu?

*Bitlis'te 5 parti ittifak kararı almış duydunuz mu? Bunların aldığı oy oranı zaten yüzde 7. Üç çürük yumurtadan bir sağlam yumurta olmaz bunu bilin.

*Biliyorsunuz CHP ve MHP ruh ikiziydi.Şimdi bir de bunlara Pensilvenya eklendi 3 kafadar oldular. Bunlara üç koyun verin kaybedip gelirler.


O GÜNLERİ UNUTMUŞ BİZE İFTİRA ATIYOR

*Grup salonlarında, meydanlarda kaset siyaseti yapıyorlar. Yakın tarihimizden ibretlik bir hadise anlatacağım. 1998, yine bir 17 Aralık günü… Şu anda MHP Milletvekili olan bir hanımefendi, 1998’de DYP Milletvekili idi. TBMM’de bir basın toplantısı düzenledi. Bir gazete yöneticisinin bazı bakan ve bürokratlarla yaptığı telefon konuşmalarını yayımladı. O gazete ayağa kalktı. O gazetenin dinlenen yazarı küplere girdi. Dönemin parası ile 15 milyar tazminat kazandı. Şu anda işte bu dinlenen yazar, o günleri unutmuş şekilde kasetler üzerinden bize iftira atıyor. MHP ödenen tazminatı unutmuş. Ey MHP yatacak yerin yok.

(Başbakan'ın bahsettiği isim Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök.1998 yılında DYP’li Meral Akşener, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök’ün, eski Devlet Bakanı Güneş Taner ile yaptığı telefon konuşması bandını gazetecilere dinlettiği gerekçesiyle, Özkök’e, 3 milyar lira manevi tazminat ödemeye mahkum edilmişti.)

*CHP’de zaten varlığını kasetlere borçlu biri var. Bu genel müdür, kendi genel başkanının kasetleriyle oraya oturmadı mı? O genel başkan da ‘Başbakanın bundan haberi var’ diyor. Sana yazıklar olsun. Benim bundan haberim olsa, ben bunu duymazdan gelir, yarım saat değil, bir saat iki saat durmasını arzu ederdim. Bakanıma talimat verdim, bunu kaldırdık. Çünkü bizim kutsallarımızda böyle bir şey yok. Çık, meydanda mücadeleni ver, alabiliyorsan neticeyi al.

BU DAVALARI TEK TEK AÇACAĞIZ

*Sabah akşam bunların gündeminde kaset var. Hiç merak etmeyin, biz bu davaları tek tek açacağız. İnlerine gireceğiz, inlerine…

*Benimle ilgili iftiralar attı epeyce tazminat aldım. Bunları uygun bir zamanda halkımızla paylaşacağız. Son üç yıl içinde bir dosya üzerinden 3 bine yakın kişi dinlemişler. Bakanlarımızı, milletvekillerimizi, cumhurbaşkanımızı dinlediler.

*Pensilvenya'daki gelsin Türkiye'ye neden gelmiyor?

KAPILARIMIZA ABLALAR GELEBİLİR

*Kapılarımıza ablalar gelebilir. Kapıyı çalanlara, ‘Başka kapıya’ diyin. Onlara ‘Yüreğiniz varsa, CHP’nin, MHP’nin gölgesinde değil, partinizi kurun öyle gelin deyin. Partinize genel başkan arıyorsanız, Pensilvanya’da işte, çağırın onu gelsin. Onun vatanı Türkiye değil mi? Çıksın gelsin. Türkiye’yi Pensilvanya’dan karıştıranlarla hesabımız var.

"BENİM SAF KARDEŞİİM..."

*Bu zat, Savaş Ay’a ‘Hz. Cebrail parti kursa ona oy vermem’ dedi. Böyle bir ifade olabilir mi? Şimdi ben buradan sesleniyorum. Bu örgüte destek veren benim saf kardeşim, daha ne kadar bunların yanında olacaksınız. ‘Hz. Cebrail parti kursa oy vermem ama CHP’ye, MHP’ye oy veririm’ şu anki çalışmaları bu. Bunlara gerekli dersi 30 Mart’ta vereceğiz. Sandıkları patlatacağımıza inanıyorum.

*Ey CHP genel başkanı senden olsa olsa Tahtakale’de kaset tüccarı olur. Bakın ben hakaret etmiyorum. Senden kaset tüccarı olur diyorum. Biliyorsunuz ,Tahtakale bu işin yeridir.

"HALA BEKLİYORUM ANIRACAK"

*Arkadaşlarıma dedim ki bu altı sıfırı atacağım. Şu anda köşe yazarlığı devam eden bir zat, altı sıfır atılırsa enflasyon patlar dedi. Ben Taksim meydanında eşek gibi anırırım dedi. Bekliyorum hala anıracak.

"LÜTFEN BU İHANETİ GÖRÜN"

*Bunlar büyük Türkiye’den rahatsızlar. Mavi Marmara’dan rahatsızlar. Filistin davasından rahatsızlar. İşte onun için 30 Mart yeniden bir istiklal mücadelesidir.
Lütfen bu ihaneti görün.

*Partilerinizin, mensubu olduğunuz yapının neye hizmetini görün. Bunların dershanelerinde okuyan yavrularınız varsa alın.

Haberin Devamı