Gazete Vatan Logo

Başarısız olursam hayata küsmem

İki Yalancı dizisiyle ekrana bomba gibi geri dönen Yağmur Tanrısevsin hayatta büyük hırsları olmadığını söylüyor. Oyuncu, “Başarılı olmak için çok emek veririm fakat işler yolunda gitmediğinde hayata küsmem. Almam gereken derse odaklanırım” diyor.

Başarısız olursam hayata küsmem

İki Yalancı bir romantik komedi özellikle mi istediğin bir türdü?

Evet omantik komedide oynamayı uzun zamandır istiyordum. Gani Müjde ve kalemi de bu tür için en iyi fırsattı benim için. Oyuncu arkadaşlarım, kamera arkası ekip, kanalımız ve birçok güzel faktör birleşince ortaya eğlenceli bir iş çıktı.

Şu anki bütün romantik komediler aynı klişe üzerinden giderken bu dizi ezber bozuyor bence. Sen ne düşünüyorsun?

Katılıyorum. Aslında eski Türk filmleri esintileri taşıyan bir senaryoyu kendi dilimizde günümüze uyarlıyoruz. Biz Yeşilçam ruhunu çok seviyoruz bütün filmlerde dizilerde hala o ruhu arıyoruz. Bu işe özel bu tadın altını çizmek istedik.

İyi reytingle başlayan bir dizi, bir firmanın reklam yüzü olmak... Kariyerinde yükselişe geçtiğini düşünüyor musun?

Çok şükür her şey yolunda gidiyor. Koleston ile olan iş birliğimiz beni çok heyecanlandırıyor çünkü size yeni sürprizler planlıyoruz. Dizi içinse bir süredir senaryoları okuyup değerlendiriyor ve benim için en doğru işi arıyorduk. İki Yalancı benim içime de çok sindi ve başladık. Çokta iyi bir başlangıç yaptık.

Haberin Devamı

Ne kadar başarı odaklısın? Başarısız olma lüksünü kendine veriyor musun?

Çok büyük hırsları olan bir insan değilim. Başarılı olmak için çok emek veririm fakat işler yolunda gitmediğinde hayata küsmem. Aksine almam gereken derse odaklanırım.

En çok hangi konuda kendini özgüvenli hissediyorsun?

İnsanların kendileri için iddialı şeyler söylemsini sevmiyorum. Ya da ben yapamıyorum... İşimde kendime güveniyorum ama oldum demek yerine bol bol çalışmayı, daha iyisini yapmayı tercih ederim. Kendimde ise saçlarımın son değişimini çok seviyorum.

Yetenek olmadan tek başına güzellik hiçbir işe yaramaz

Peki ya güzellik konusunda ne kadar kontrollüsün?

Kendime cildime iyi bakıyorum. Düzenli beslenip bu yoğun tempoda elimden geldiği kadar spor yapmaya çalışıyorum. Bol bol su içiyorum. Güzelliğin içten geldiğine inanıyorum. Cilt bakımımı aksatmıyorum. Yani kendime iyi bakmak konusunda kontrollü olmaya çalışıyorum.

Güzellik sana göre ne kadar büyük bir avantaj?

Haberin Devamı

İyi görünmek ekranda aranan kavramlardan biri gibi görünebilir. Fakat yetenek olmadan emek vermenin ve çok çalışmanın tek başına bir şey ifade ettiğini düşünmüyorum.

İnsanlar, hakkında konuşurken asla hangi cümleleri kuramaz?

Çok zor soru oldu. Sanırım kimse benim için “tembel” diyemez çünkü çalışmaktan hiç kaçmam. Hatta çalışırken gözüm başka hiçbir şeyi görmeyecek kadar o işe motive oluyorum. İnsanlar bana en çok söyledikleri cümle gülüşümle ilgilidir herhalde. Genelde ailem ve arkadaşlarsık sık gülüşümü çok sevdiklerini söylerler.

Aşkım beni en çok motive eden şey

Dengeni çabuk kaybeder misin?

Hayır. Duygularım konusunda oldukça kontrollüyümdür. Ani kararlar almamaya nabız yüksekken bir iş yapmamaya çalışırım. Çünkü insan en sinirleneceği şeyi bile beş dakika sonra daha sakin karşılayabiliyor.

Aşkınız sizi şu an nasıl motive ediyor, nasıl hissettiriyor?

Huzurlu giden bir ilişkim var. Birlikte paylaşacak çok şeyimizin olması beni en çok motive eden şey diyebilirim.

Haberin Devamı

Biri için değişir misin?

Gelişmemi sağlayacak bir şeyse seve seve öğrenir değişirim.