Gazete Vatan Logo

Başakşehir’e yaz geldi

Avrupa Konutları Başakşehir’de peşin alımlarda yüzde 8 indirim yapılırken taksitli alımlarda yüzde 35 peşinat karşılığında kalanını 1 yıl sonra ödeme imkanı var. Projede fiyatlar 584 bin TL’den başlıyor.

Başakşehir’e yaz geldi

Avrupa Konutları, Başakşehir’deki projesinde yaz dönemine özel fırsatlar sunuyor. 584 bin liradan başlayan fiyatlarla satışların devam ettiği projede yaza özel iki alternatifli kampanya bulunuyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle, Artaş İnşaat tarafından inşası devam eden Avrupa Konutları Başakşehir’de, yeni ödeme planlarıyla daireler hızla sahiplerini buluyor. Projeden daire sahibi olmak isteyen konut alıcılarına peşin alımlarda yüzde 8 fiyat avantajı sağlanırken, taksitli alımlarda yüzde 35 peşinat, kalanını 1 yıl sonra ödeme imkanı tanınıyor.

Stüdyo ve 1+1 dairelerin yer almadığı projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor. 941 daire ve 27 ticari ünitenin yer aldığı Avrupa Konutları Başakşehir’de 2+1 daireler 124 metrekareden, 3+1 daireler 162 metrekareden, 4+1 daireler 200 metrekareden ve 5+1 daireler 277 metrekareden başlayan büyüklüklere sahip.

Erken teslim geleneği

72 bin 706 metrekare arsa üzerinde yükselen Avrupa Konutları Başakşehir’in yüzde 80’i peyzaja ayrılıyor. Bugüne kadar tüm projelerini “Tatil Köyü Konforunda Konut” konseptiyle hayata geçiren Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Başakşehir projesinde de aynı yaklaşımla peyzaj, spor ve sosyal yaşam alanlarını oluşturdu. Proje alanının yanı başında yer alan parkta futbol, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortları ve yürüyüş yollarının yer aldığı projede iki adet sosyal tesis içerisinde kadın ve erkekler için ayrı tasarlanan 4 kapalı yüzme havuzu, 4 çocuk havuzu, 4 fitness salonu, 4 hamam, 4 sauna, 4 buhar odası ile seyir terası, dinlenme alanları ve çocuk parkları yer alıyor. Artaş İnşaat, Avrupa Konutları markasının ‘erken teslim’ geleneğine uygun olarak Başakşehir projesini de erken teslim etmeyi hedefliyor.

Haberin Devamı