Gazete Vatan Logo

Barlar sokağında vahşet

Çılgına dönen polis memuru tüfekle barları basarak ikisi meslektaşı 10 kişiyi öldürdü

Kenya’da sevgilisinin başka erkeklerle oluğunu öğrenen polis memuru karakoldan aldığı tüfekle barları basarak ikisi meslektaşı 10 kişiyi öldürdü

* Afrika ülkesi Kenya’da polis memuru Peter Karanja ölüm saçtı. Kız arkadaşı Florence Marigu’nun başka erkeklerle gezdiğini öğrenen Karanja vardiyası biter bitmez tüfeğini alıp sokağa çıktı. Bölgede barların yoğun olduğu caddeye giren polis memuru her zaman gittiği Coconut Bar’a girdi. Kız arkadaşının orada olup olmadığını soran Karanja aldığı cevabı önemsemeden bir barmen, bir garson ve bir müşteriyi öldürdü. Cesetleri bırakıp caddedeki Wakyai Bar’a geçen Karanja bir hizmetliyi vurdu.

İntihar edemedi

* Tüfek seslerini duyan polisler Karanja’yı girdiği üçüncü bar olan Shrek’te buldular. İki iş arkadaşını da çekinmeden vuran çılgın aşık bir çocuk annesi garson dahil dört kişiyi vurdu. Karanja intihar etmek için tetiği çekince mermisi kalmadığını anladı ve teslim oldu. Polisler Karanja’yı aldattığı iddia edilen sevgilisini sorgulayacaklar. Polisler, genç kadının Karanja’ya HIV virüsü bulaştırma iddiasının da katliama neden olabileceğini açıkladılar.


Haberin Devamı