Gazete Vatan Logo

Barkod tanıyan yazarkasaPOS

Ingenico, ‘Online PLU Yönetimi Uygulaması’ ile binlerce ürünün barkodunu Ingenico yeni nesil yazarkasaPOS’una kolayca tanımlıyor. İşletmeler böylece, kolayca stok yönetimi yaparak zamandan tasarruf sağlayabiliyor

Barkod tanıyan yazarkasaPOS

YazarkasaPOS’larında teknolojik pratikliğe ve uygulama zenginliğine önem veren Ingenico, cihazlarına her geçen gün yeni bir uygulama ekliyor. Ingenico iWE280 Seyyar yazarkasaPOS ve iDE280 masaüstü yazarkasaPOS’lar son olarak sunduğu ‘PLU Yönetimi Uygulaması’ ile işyerlerine yine zamandan tasarruf etmeye ve iş yükünü azaltmaya fırsat tanıyor.

Uygulama sayesinde bir veya birden fazla Ingenico yazarkasası olan işyerlerinin, satış yaptığı binlerce ürünü web ortamında gruplayarak, barkod ve fiyat tanımlaması yapabildiğini ve bunları Ingenico cihazlarına indirebildiğini söyleyen Ingenico Türkiye Genel Müdürü Alpay Sidal, “Merkezden yapılan tüm değişiklikler Ingenico yazarkasaPOS’larına kolayca aktarılabiliyor. Bir yazarkasada yapılan ürün ve fiyat tanımlamaları da diğer yazarkasalara aktarılabiliyor. İşyeri ayrıca sattığı ürünleri isimleri ile sınıflandırabiliyor, fiyatlar barkod okutulunca otomatik olarak yazarkasa ekranında beliriyor ve fişe de otomatik basılıyor. Çok ciddi zaman alan ürün tanımlama, ürün gruplama, barkod ve fiyat tanımlaması gibi işlemler artık web ortamında gerçekleşerek zamandan tasarruf sağlanıyor. İşyeri gün sonunda hangi üründen kaç adet sattığının ve ne kadar ciro yaptığının raporuna da PLU Raporu ile ulaşabiliyor. Barkod okuyuculu Seyyar İWE280 ve Masaüstü İDE280 ile 100 bin ürüne ait PLU ve stok yönetimi yapmak mümkün” dedi.

Haberin Devamı

Sidal, “Sahada uygulama portfoyünde lideriz. Bizi tercih eden 140 bin esnafımız, halihazırda mevcut 210’dan fazla uygulamamızı kullanıyor. Yani yazarkasa uygulamasına ek olarak, 400 binden daha fazla uygulama, yazarkasalarımız üzerinde çalışıyor. Uygulamalarımızın da bu kadar tercih ediliyor olması bizim için gurur verici. Uygulama konusunda da lider olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Tüm işlemler için tek cihaz

Ingenico, yazarkasaPOS cihazlarında geliştirilen özellikleri ile kullanıcılarına alışverişten eğlenceye birçok avantaj sunan HOPİ ve ZUBİZU gibi uygulamalarla tam uyumlu çalışırken, adisyon sistem entegrasyonundan yemek çekine (Metropol, Multinet, Sodexo, Ticket Restaurant), kredi kartı uygulamalarından, ödül sadakat programlarına kadar restoranların ihtiyaç duyabileceği tüm hizmetleri de tek cihazda bir araya getirdi. Kullanıcılarının hayatını kolaylaştıran ve zamandan tasarruf sağlayan YazarkasaPOS cihazları; pratikliği, hafifliği, dokunmatik renkli ekranı ile de kullanım kolaylığı sunuyor.

Haberin Devamı