Gazete Vatan Logo

Barkın Bayoğlu kimdir?

Barkın Bayoğlu geçirdiği bir kaza sonucu hayatını kaybetti. 'Altın Elbiseli Adam' lakabıyla bilinen Barkın Bayoğlu'nun kim olduğuna dair merak edilenler araştırılmaya başladı. İşte gündeme bomba gibi düşen Barkın Bayoğlu kimdir sorusunun cevabı...

Barkın Bayoğlu kimdir?

Motosiklet camiasının usta ismi, motosiklet kullanmayı sevdiren Barkın Bayoğlu, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde kaza yaparak hayatını kaybetti. Gündemde bomba etkisi yaparak herkesi yasa boğan Barkın Bayoğlu'nun hayatına dair tüm merak edilenleri derledik.

BARKIN BAYOĞLU KİMDİR?

1975 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Barkın Bayoğlu, ilkokula başladıktan kısa bir süre sonra ailesiyle İngiltere’ye göç etti. Türkiye’ye döndükten sonra Bilgi Üniversitesi’nde öğrenim gördü ve dereceyle mezun oldu.

İngiltere’de okuduğu sırada motosiklet tutkusu başlayan Bayoğlu, lisede ilk motosikletine sahip oldu. 2000’li yıllarda Telsim’de eğitmen olarak, bir sürede Kazakistan’da bazı işlerle uğraşan Altın Elbiseli Adam, Türkiye’ye döndükten sonra kendisine bir atölye satın aldı. Bayoğlu son zamanlarda motosikletlerle iglili YouTube’ta çektiği videolarla hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaşmıştı.