Gazete Vatan Logo

Bariyeri kapatmadı genç oyuncu öldü

‘Sıfır Bir’ dizisinin oyuncusu Deniz Bezek, hemzemin geçitte trenin çarptığı otomobilde yaşamını yitirdi. Yakınları tren gelirken bariyeri kapatmadığı iddia edilen görevliye isyan etti.

Bariyeri kapatmadı genç oyuncu öldü

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde Deniz Bezek (22) yönetimindeki otomobile, hemzemin geçitten geçerken lokomotif çarptı. Otomobilde sıkışan Bezek kaza yerinde hayatını kaybetti. Bezek’in yakınları, görevlinin bariyeri kapatmadığı için kazanın meydana geldiğini iddia etti. TCDD görevlisinin kulübesinde bulunmadığını, kazanın ardından da kaçtığını ileri süren Bezek’in yakınları, kulübeyi taşladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve TOMA geldi. Polisin araya girmesiyle olay son buldu.

Arkadaşları yasta

Deniz Bezek’in, Blu TV’de yayınlanan ‘Sıfır Bir’ dizisinde rol aldığı ortaya çıktı. Sıfır Bir dizisinde Mahir isimli karaktere can veren Deniz Bezek’in ölümünden büyük üzüntü duyduklarını belirten dizi oyuncuları gözyaşlarına boğuldu.

Tuvalete gittim

Hemzemin geçitteki bariyerlerden sorumlu olan TCDD görevlisi gözaltına alındı. İsmi açıklanmayan görevli, polis merkezindeki sorgusunda, olay anında tuvalete gittiğini söyledi. Geri döndüğünde ise kazayı görüp korktuğunu ve olay yerinden kaçtığını ileri sürdü.

Haberin Devamı