Gazete Vatan Logo
Magazin Barıştılar mı?

Barıştılar mı?

'Bizimkisi fiziksel bir ayrılık' diyen İdil Fırat, eski aşkına geri mi döndü?..

Kısa bir süre önce Kıvanç Tatlıtuğ'yla olan ilişkisine nokta koyan ve 'Bizimkisi fiziksel bir ayrılık' diyen İdil Fırat, eski aşkına geri döndü. Çiftin barışma yemeğine, İdil Fırat'ın babası Önder Fırat da katıldı

7 aylık ilişkilerine bir süre önce son veren Kıvanç Tatlıtuğ ile İdil Fırat barıştı. Evlilik hazırlıkları yaparken 2 hafta önce ani bir kararla yollarını ayıran Tatlıtuğ ve Fırat, ilişkilerini tekrardan gözden geçirmeye karar vererek 'yola devam' dedi.Akşam gazetesinde yer alan habere göre; çift, Taksim'de bir mekanda, ayrı kaldıkları günlerin acısını çıkarırcasına dans edip barışmalarını kutladı. Geceye ilişkilerini onaylamadığı iddia edilen baba Önder Fırat da katıldı.

İdil Fırat, ayrılığın ardından yaptığı açıklamada 'Ayrılma nedenimiz benim bir yıllığına Londra'ya master'a gitmem. Öncesinde, Londra'ya beraber gidecektik ama Kıvanç'ın işleri için bir süre burada kalması gerekiyordu. Biz de araya fiziksel ayrılık girdiği için birbirimizi yıpratmamak
adına böyle bir karar aldık. Birbirimize çok değer veriyoruz. Gayet dostça, kardeşçe ayrıldık' sözleriyle dikkat çekmişti.

Aloğlu'nu görmezden gelmişti

Çiftin ayrı kalıdğı süre boyunca, İdil Fırat'ın adı Selhan Aloğlu ile anılmıştı. Birlikte tatil yaptıkları iddia edilen ikili, önceki gün aynı mekanda görüntülenmişti. Selhan Aloğlu ile karşılaşan İdil Fırat, kendisine selam vermek isteyen Aloğlu'na tek bir kelime bile etmeden mekanı terk etmişti.

Haberin Devamı