Gazete Vatan Logo
Magazin Barış yemeği

Barış yemeği

Coşkun Sabah, 4.5 milyon TL tazminat ödeyerek olaylı bir şekilde boşandığı eski eşi Ceyda Sabah ile Etiler’de görüntülendi. “Tekrar evlenir misiniz?” sorusuna şarkıcı “Hayır, hayır” yanıtını verirken Ceyda Sabah ise “Bakalım zaman gösterir” dedi

Barış yemeği

20 yıllık evliliklerini geçen ay bitiren şarkıcı Coşkun Sabah ile Ceyda Sabah, önceki akşam bir arkadaşlarının iftar yemeğine katıldı. Etiler Kile’de 5 saat süren yemekte koyu bir sohbete dalan çiftin keyfi yerindeydi. Mekan çıkışı konuşan Ceyda Sabah, “Küs değiliz. Her zaman barışığız. Aramız iyi” dedi.

Coşkun Sabah, “Tekrar evlenir misiniz?” sorusunu “Hayır, hayır. Öyle bir şey yok” diye yanıtladı. Ceyda Sabah ise “Her şey için daha erken. Bakalım zaman gösterir” şeklinde konuştu. Olaylı bir şekilde boşanan çiftin bu buluşmasına Sevim Emre-Orhan Gencebay çiftinin vesile olduğu öğrenildi.

Coşkun Sabah, ihanet gerekçesiyle kendisine boşanma davası açan Ceyda Sabah’a 4.5 milyon TL tazminat ödemişti. Dava sürecinde birbirleriyle ilgili çok sert konuşan çift, aynı evde yaşamaya devam ediyor.