Sağlığınız için

İşte diyet aplikasyonları...

Haberin Devamı

Soğuk günler devam ederken güzel havaları düşleyip kendimizi yaza hazırlıyoruz. Ama kilo vermek için fırsat olacak bu günleri spor yapmadan heba ediyoruz. Havalar ısınmaya başladığında da ağustos böceği misali spor ve diyete yoğunlaşsak da, yaza formda başlayamıyoruz. Peki ya bu tür sorunlar için çözüm üreten basit aplikasyonlar olsa hayatımız nasıl değişir? İşte diyet aplikasyonları...

All-in YOGA
1 milyon kullanıcıya ulaşan All-in YOGA aplikasyonu, yoga pozisyonlarını fotoğraf, video ve sesli şekilde anlatıyor. Her pozisyon için 3 boyutlu kas modellemesi yapan aplikasyon, nefes ve çeşitli yoga egzersizlerinin de bulunduğu programları kullanıcı parametrelerine göre öneriyor. Özellikle kadınların favorisi olan All-in YOGA, sağlığınızı ve formunuzu evde korumanız için gereken tüm özellikleri içeriyor.

Calorie Counter & Diet Tracker by MyFitnessPal
Popüler sağlık ve zayıflama aplikasyonları listesinde üst sıralarda yer alan “Calorie Counter & Diet Tracker by MyFitnessPal” 1 milyondan fazla gıdanın kalori değerlerinin bulunduğu kütüphanesiyle şimdiye kadar ki en kapsamlı diyet aplikasyonu. Özellikle diyet programları uygulayan kullanıcılara sunduğu kolay yemek giriş ara yüzü ve popüler yemeklerinizi hafızada tutma özelliğiyle diğer aplikasyonlardan bir adım öne geçiyor.

iMapMyRUN

5 milyondan fazla kullanıcısı olan iMapMyRUN, 26 milyon parkurluk kütüphanesi ve ödüllü yarışlarıyla spor yapmanız için bahane olacak. iMapMyRUN spor yaptığınız parkuru GPS sayesinde harita üzerinde işaretleyebiliyor, yaktığınız kalorileri, parkur detaylarını (hız, mesafe, zaman vs.) gösterebiliyor ve arkadaşlarınızın hangi parkuru kullandığı ve nerede olduğunu öğrenmenizi sağlıyor. Spor yaptığınızda kulaklığınızdan size durumunuzla ilgili bilgileri aktaran iMapMyRun ile hiç sıkılmayacaksınız.

Sleep Cycle Alarm Clock

Şimdiden 1 milyon kişinin sabah uyanmasını sağlayan Sleep Cycle Alarm Clock, aslında gelişmiş bir alarmlı saat, öyle ki uykularınızı analiz ediyor ve uykunuzun hafiflediği dakikalarda sizi uyandırıyor. Böylece derin uykuda olmadığınız için kolayca uyanabiliyor, kendinizi dinlenmiş hissediyorsunuz. Yapmanız gereken uyanmak isteğiniz saat dilimini (minimum 30 dakika gerekiyor) seçmek ve telefonunuzu yastığınızın yanına koymak. Sleep Cycle Alarm Clock, sizi istediğiniz müzik ile güne keyifli başlatacak.

Push Ups Pro

Vücudunuzu şekle sokmak istiyor ama spor salonuna ayıracak vaktiniz yok ise Push Ups Pro tam size göre. Görüntülü egzersizler ve size motivasyon sağlayan eğitmenin sesiyle kendinizi spor salonunda hissedeceksiniz. Ayrıca online eğitmenlerin size özel hazırlamış olduğu programları mail aracılığıyla alıp uygulayabileceksiniz.

DİĞER YENİ YAZILAR