En faydalı aplikasyonlar...

Google´da artık sesli arama da var

Haberin Devamı

Bilgisayar dünyası, teknolojinin de gelişmesiyle birlikte her geçen gün piyasaya yeni aplikasyonlar (uygulamalar) sunarak hayatımızı daha da kolaylaştıracak çözümler üretiyor. İşte bilgisayar kullanıcılarının bağımlısı olduğu son moda aplikasyonlar...

Hipstamatic (Fotoğrafçılık): Bu aplikasyon dijital cihazlarınızı anolog fotoğraf makinesine çeviriyor. Çektiğiniz fotoğraflar eski oyuncak plastik fotoğraf makinelerinin fotoğraf kareleriyle neredeyse aynı oluyor. Hipstamatic aplikasyonu çeşitli lens, film ve flash değiştirme özellikleriyle ve çektiğiniz resimleri doğrudan sosyal paylaşım sitelerinde yayınlamasıyla size ve dostlarınıza başka bir bakış açısı sunuyor.

Plants vs. Zombies (Oyun): Evinizi istila etmeye çalışan zombilere karşı savaşa hazır mısınız? Bu sıra dışı savaşta cephane olarak bezelyeler, kirazlar ve fındıklar kullanarak bahçenizdeki bitkilerle zombileri alt etmeye çalışıyorsunuz.

Photogene (Fotoğrafçılık): Gelişmiş fotoğraf işleme yazılımlarındaki temel fonksiyonları içeren aplikasyon sayesinde, artık tablet bilgisayarınız veya cep telefonunuz ile çektiğiniz resimlerin rötuşlarını yapabilecek ve ftp protokolü ile şirketinize veya sosyal paylaşım siteleri aracığıyla arkadaşlarınıza yollayabileceksiniz. Photogene profesyonel fotoğrafçıları notebook taşıma zahmetinden kurtaracak.

Google (Araçlar): Google’ın mobil cihazlar için geliştirdiği aplikasyon, sesli arama özelliğiyle hayatı kolaylaştırıyor. Araba kullanırken aranacak kelimeleri mobil cihazın klavyesinden yazmanın zorluğunu gören Google, sesli arama özelliğiyle söylediğiniz kelimeleri yazıya döküp arama sonuçlarını buluyor.

Scanner Pro (Araçlar): 20 ülkede 1 numaralı ofis uygulaması seçilen Scanner Pro, mobil cihazınızı portatif tarayıcıya çeviriyor. Scanner Pro Mobil cihazın kamerasını kullanarak aynı anda 1’den fazla sayfayı tarayabiliyor ve OSR yazılımı sayesinde metinleri üzerinde değişiklik yapabileceğiniz hale dönüştürüyor.

Documents To Go (Araçlar): Word, Excel ve PowerPoint gibi Microsoft Office araçlarını mobil cihazınızda kullanmanızı sağlayan aplikasyonda mevcut dosyalar üzerinde değişiklik yapabildiğiniz gibi yeni MS Office dokümanları da yaratabiliyorsunuz. Documents To Go aplikasyonu MS Office 2007, 2008 ve 2010 sürümlerini desteklediği gibi aynı zamanda da PDF ve Apple iwork dosyalarını da görmenizi sağlıyor.

GeoDefense Swarm (Oyun): Yüklemenizle tiryakisi olacağınız bu oyunda amaç belli noktalardan çıkan yaratıkları üssünüze gelmeden stratejik noktalara yerleştireceğiniz silahlarla yok etmek. Oynaması çok kolay ama uzmanlaşması çok zor olan GeoDefens Swarm hız ve kıvrak zekâ gerektiriyor.

Tiny Wings (Oyun): Oyunun kahramanı küçük kanatlı kuşun tek hayali uçmak. Siz de oyundaki tepeleri kullanıp doğru eğimleri yakalayarak kahramanımızı olabildiğince yükseklere uçurmaya çalışıyorsunuz. Amacınız gece olmadan gidebileceğiniz kadar uzaklara gidip yeni yerler keşfetmek. Unutmayın, gece olduğunda uçmak sizin için tekrar rüya oluyor.

Haftanın ürünü

Nokia E7 İş amaçlı akıllı telefon Nokia E7, Nokia Shop’larda satışa sunuldu. İçerdiği Microsoft Exchange ActiveSync ile Nokia E7, kurumsal e-posta kutularına doğrudan, gerçek zamanlı ve güvenli bir erişim sunuyor. 4 inçlik dokunmatik ekran ve tam kapsamlı klavye ile donatılmış Nokia E7, belgeler üzerinde çalışmak, hesap tablolarını incelemek ve slayt okuyup düzenlemek isteyenler için ideal bir telefon. Fiyatı: 1.329 TL.

DİĞER YENİ YAZILAR