Gazete Vatan Logo

Barış Atay'dan 'Eksik' daveti...

12 Eylül darbesini ele alan Eksik filminin yönetmeni ve oyuncu ekibi bu akşam sizi söyleşiye bekliyor..

Barış Atay'dan 'Eksik' daveti...

1980 askeri darbesinden sonra hayatı parçalanan bir ailenin yolları otuz yıl sonra tekrar kesişir. Birbirlerini hiç tanımayan ve ayrı büyümek zorunda kalan iki kardeş olan Deniz ve Devrim ile anneleri Melek yıllar sonra bir araya gelir. Her birinin yıllarca içinde tuttuğu bir öfkesi ve özlemi vardır. Üçü geçmişi tekrar gözden geçirip hayatlarında ilk kez birbirleriyle yüzleşip kırılan parçaları tekrar birleştirmeye çalışacaktır.

12 Eylül'ün sosyal hayattaki ilişkilere yansımasını bir aile dramı etrafında ele alan 'Eksik', aynı zamanda oyuncu Barış Atay'ın yönetmenlik sandalyesine geçtiği ilk film.

OYUNCU EKİBİYLE SÖYLEŞİ

Bu hafta vizyona giren, Nur Sürer, Barış Atay, Özgür Emre Yıldırım, Toprak Sağlam, Uğur Polat ve Şebnem Sönmez gibi oyuncuların rol aldığı film için bu akşam İstanbul'da bir izleme ve söyleşi etkinliği düzenleniyor.

Saat 19.00'da Beyoğlu Yeşilçam Sineması'nda film toplu olarak izlendikten sonra saat 21.30'da Beyoğlu Seksek Bar'da söyleşi düzenlenecek. Söyleşiye filmin yönetmen ve başrol oyuncusu Barış Atay'la birlikte oyuncu ekibi de katılacak.

Haberin Devamı

(Söyleşi mekanı için adres: Atıf Yılmaz Cad. (Ağa Camii Sokağı), Yoğurtçu Eğlence Merkezi, Kat:4)