Gazete Vatan Logo

Bar kavgasında tabanca ile vuruldu, "İş kazası" dedi

Bar kavgasında tabanca ile vuruldu, "İş kazası" dedi

ADANA'da barda çıkan silahlı kavgada ayağından vurulan çalışanlardan Cihan Oral, "İş kazası" sonucu yaralandığını öne sürdü.

Olay, Merkez Beyazevler Mahallesi'ndeki bir barda meydana geldi. İddiaya göre 36 yaşındaki Kürşat Soysal, kardeşi 33 yaşındaki Hamit ile arkadaşı 28 yaşındaki Engin Bahçe, bara geldi. Buraya gelen Kürşat Soysal da alkol aldıktan sonra gecenin ilerleyen saatlerinde kadın konsomatris ile sohbet etti. Soysal, daha sonra belindeki tabancayı çekip havaya ateş açtı.

Kürşat Soysal, kendisine müdahale eden bar çalışanları ile Hamit Soysal ve Engin Bahçe arasında kavga çıktı. Masa ve sandalyelerin de kullanıldığı kavgada, bar çalışanları da silahlarına sarıldı. Ateşlenen tabancalardan birinden çıkan kurşun, Kürşat Soysal'ın başına isabet etti. Hamit Soysal ile barda çalışan Cihan Oral da ayaklarından yaralandı. Silahlı kavgaya karışan M.U. kaçtı. Yaralılar ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olaya müdahale eden polis Abdullan Taş ile Ramazan Gül'ü gözaltına aldı. Olayla ilgisi bulunmayan Engin Bahçe ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Hayati tehlikeyi atlatamayan Kürşat Soysal yoğun bakıma, kardeşi Hamit Soysal ise ortopedi servisine yatırıldı. Tedavisi tamamlanan Cihan Oral gözaltına alındı, kavgada silah kullandığı belirlenen bar çalışanı M.U.'nun yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayda kullanılan 3 tabanca balistik inceleme için Kriminal Laboratuvarına gönderildi.

Haberin Devamı

Gözaltında sorguları yapılan Abdullah Taş, Ramazan Gül ile Cihan Oral, adliyeye sevk edildi. Sargılı ayağı ile polislerin arasında sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirilen Oral, olayın nedenini soran gazetecilere, "İş kazası" yanıtını verdi. Mahkemeye çıkartılan şüphelilerden Cihan Oral tutuklanırken, Ramazan Gül adli kontrol şartı ile Abdullah Taş ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.