Gazete Vatan Logo

Banyolarda renkli değişim

Elmor, E.C.A ve Serel markalarındaki yeni, renkli ve özgün tasarımlarını 23 – 27 Şubat tarihleri arasında TÜYAP Fuar merkezinde düzenlenen UNICERA Fuarı’nda tanıtıyor.

Seramik banyo ürünleri ve armatür pazarının lider firması Elmor, E.C.A. ve SEREL markalı en yeni tasarım ve teknoloji ürünlerini, 23- 27 Şubat tarihleri arasında düzenlenen 28. UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda sergiliyor.

E.C.A ve SEREL’in birbiriyle senkronize şekilde hazırlanan yeni renkli tasarımları ve son teknoloji ürünleri, Tüyap Fuar Merkezi’nde 2. holde kurulu Elmor standında sergileniyor. Bu yıl Unicera Fuarı’ndaki standında “senkronize” temasını işleyen Elmor, E.C.A. ve SEREL markalı armatür ve vitrifiye ürünlerinin renk ve tasarımlarıyla uyumunu vurguluyor. Elmor, çevre ve kullanıcı dostu olarak tasarladığı armatür ve vitrifiye ürünlerinde su tasarrufunu ve güvenliği ön plana çıkartan teknolojileri ile de fuarda dikkat çekiyor.

E.C.A. ve SEREL’in, birbirini renk ve tasarım olarak tamamlayan yeni ürün serileri banyolara yepyeni bir zarafet katıyor. Tasarım ve renklerin yanı sıra su tasarrufu sağlayan teknolojileriyle de öne çıkan E.C.A. ve SEREL, tüketici ve çevre dostu ürünlerini fuarda beğeniye sunuyor. ECA, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiği tamamen elektronik ilk yerli armatürü olan “Electra Serisi“nden örnekleri de standında sergiliyor.

Haberin Devamı

Bu yıl banyolarda dönüşüm yaratmayı hedeflediklerini söyleyen Elmor Genel Müdürü Hakan Günderen, SEREL ve E.C.A. ürünlerini, tasarımlarıyla ve renkleriyle birlikte kullanılacak şekilde senkronize ederek yeni ürün gruplarını oluşturduklarını ve fuarda tüketicinin beğenisine sunduklarını belirtti. Bu yeni ürün yelpazesinin yanı sıra fuarda çevre dostu teknolojileri de sergilediklerini dile getiren Günderen, “E.C.A.’nın krom malzemeli ürününü de, SEREL’in toprak ürününü de renklendirdik ve banyolarda bu ürünler arasında renk uyumu oluşturan setler hazırladık. Özgün tasarım ve renklerle oluşturduğumuz ürün serilerimizi aynı zamanda çevre ve tüketici dostu teknolojilerle donattık. 2015 yılı itibari ile tüm SEREL ürünlerimiz ”hijyen+” özelliğine sahip. Bu yılki renkli tasarımlarızda da “hijyen+” özelliği koruduk” dedi.

Haberin Devamı

Elmor, standında sergilediği farklı renk tonlarındaki SEREL Hygiene Plus lavabo ve klozetler ve aynı renklerdeki E.C.A. armatürler ve gömme rezervuar kapakları ile mekanlara yepyeni bir konsept getiriyor. Hygiene Plus teknolojisiyle üretilen tüm E.C.A. ve SEREL ürünlerinin yanı sıra E.C.A. touch-control bataryalar, SEREL özel akışlı klozetler fuarda sergilenen ve büyük beğeni toplayan yeni ürünler arasında yer alıyor.

Klozet temizliğine SEREL’den teknolojik yeni çözüm

Elmor standında şıklığı ve zarif tasarımlarıyla öne çıkan diğer ürünler arasında E.C.A. Touch, SEREL’in, yeni klozet tasarımları, hijyen+ özelliğine sahip SEREL Colour ürünleri, tam renkli ve yarı renkli E.C.A. ve SEREL ürünleri, gömme rezervuar kapakları ve renkli klozet kapakları bulunuyor.

Fuarın en dikkat çekici yeni ürünlerinden biri olan SEREL Poseidon klozet, Türkiye’de klozetin temizlenmesine farklı bir bakış açısı getiriyor. SEREL, Poseidon klozet ile temizleme suyuna tam hükmederek, klozetin iç yüzeyinin yıkanmasını sağlayan ve aynı zamanda kanal kısmının temizliği sorununu ortadan kaldıran, sıçratma problemi yaratmayan bir çözüm sunuyor.

Haberin Devamı

Elmor standında beğeniye sunulan lavabo bataryaları Myra ve Tiera serisi, fotoselli bataryalar, E.C.A. COLOR Serisi renkli armatürler, SEREL minimal lavabolar, Rita lavabo ve Rita asma klozet, SEREL Purity lavabo ve klozet, SEREL Beta-Sigma –Zeta Slim klozet kapağı seti, 4Life tezgâh üstü lavabo ve klozet serisi, Poseidon lavabo, Como lavabo ile Helios lavabo seti de tasarımlarıyla göz dolduruyor.