Gazete Vatan Logo

Banu Ilıcalı kimdir?

Banu Ilıcalı kimdir? Sorusunun yanıtı gündemde araştırılıyor. Acun Ilıcalı'nın büyük kızı Banu Ilıcalı'nın merak edilen hayatını sizler için derledik. İşte güzelliğiyle büyüleyen Banu Ilıcalı'ya dair tüm bilgiler...

Banu Ilıcalı kimdir?

Acun Ilıcalı'nın eski eşinden olan büyük kızı Banu Ilıcalı'nın hayatı merak konusu oldu. Doğumgünü partisiyle gündeme damga vuran Banu Ilıcalı'nın hediyesi ne oldu? İşte Banu Ilıcalı hakkında merak edilen her şey...

BANU ILICALI KİMDİR?

Acun Ilıcalı'nın bilindiği üzere 4 kız çocuğu var. İlk evliliğini Seda Başbuğ ile yapan Acun Ilıcalı'nın en büyük kızı Banu Ilıcalı. Daha sonra Zeynep Ilıcalı ile evlenen Acun Ilıcalı'nın 2 kız çocuğu daha oldu. Kısa süre önce Zeynep Ilıcalı ile yollarını ayıran Acun'un, uzun süredir sevgilisi olan Şeyma Subaşı'ndan da bir kız çocuğu var. 1990 doğumlu olan Banu Ilıcalı şu an 28 yaşında.

Sürpriz parti

Acun Ilıcalı, kendi şirketinde çalışan kızı Banı Ilıcalı'ya sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Bir odada toplanan dostları Banu Ilıcalı'nın yeni yaşını böyle kutladı.

Mutluluktan havalara uçan Banu Ilıcalı, babasını da yanına alarak cipiyle tur attı. Ünlü televizyoncu kızıyla fotoğrafını Instagram’da paylaşarak altına şu notu düştü: “Hep böyle gülümseyeceğin nice mutlu yılların olsun ve hep beraber kutlayalım.”

Haberin Devamı