Gazete Vatan Logo
Sponsorlu

BankPozitif’ten Türkiye’de Bir İlk!

BankPozitif, Türkiye’de ilk defa, şubelerle uğraşmanıza gerek kalmadan krediyi size kadar getiriyor!

BankPozitif’in internet sitesi üzerinden sadece 4 dakikada tüm kredi işlemleri tamamlayabiliyorsunuz. Kredinizin onaylanması durumunda hiç bir formalite ile uğraşmadan yine internet üzerinden paranız hesabınıza geçiyor.
Tüm Kredi işlemlerinin internet üzerinde başlayıp, internet üzerinde bitirildiği ilk ve tek banka!

BankPozitif’ten kredi kullanmak isterseniz diğer bankalara göre daha farklı ve daha kolay adımlar izleyeceksiniz demektir. Diğer bankalarda bulunan klasik şube anlayışı yerine, sadece internet kanalı üzerinden hizmet vermeyi prensip edinmiş bir banka. Böylece müşterilerini yormadan, formaliteler ile uğraştırmadan, krediyi en kolay şekilde kullandırmayı amaçlıyor. BankPozitif müşterileri mevcut başvurularını yine internet üzerinden takip ederek şube veya çağrı merkezinde sıra beklemek zorunda kalmıyorlar.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Peki BankPozitif’ten nasıl kredi kullanabilirsiniz?

Kısaca bu adımlardan bahsedersek, webkredi.bankpozitif.com.tr üzerinden kısa bir bilgi formu doldurarak kullanmak istediğiniz kredi tutarını belirliyorsunuz. Hemen Başvur linkine tıklayarak anında kredinizin nihai sonucunuzu öğrenebiliyorsunuz. Kredinizin onaylanması durumunda geriye çok basit bir kaç adım kalıyor. Ödeme planınızı ve Kredinizin yatmasını istediğiniz herhangi bir banka hesabınızı tanımlayıp, devamında belgelerinizi imzalamak için randevu adresini ve saatini belirliyorsunuz. Sonrasında size ayaklarınızı uzatıp kahvenizi yudumlamak kalıyor. Sizin belirlediğiniz adres ve saatte BankPozitif ziyaretinize gelip belgelerinizi imzalatıyor sonrasında kredinizi hesabınıza geçiyor. İnanması gerçekten zor ama BankPozitif’ten kredi kullanmak bu kadar basit ve kolay! Siz de şubelerle, çağrı merkezleriyle, formalitelerle uğraşmaktan yoruldum diyorsanız BankPozitif’e hemen başvurmalısınız.

Hemen Başvur!

Haberin Devamı