Gazete Vatan Logo

Bankayı soydu, kırmızı ışıkta durunca yakalandı!

Bankayı soydu, kırmızı ışıkta durunca yakalandı!

İSTANBUL Şişli Sıracevizler’de bir banka şubesine giren maskeli bir kişi elindeki silahla, güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi. Daha sonra güvenliğin tabancasını alıp gişeye yönelen soyguncu, 15 bin dolar, 7 bin euro ve 87 bin lira (yaklaşık 170 bin TL) alarak kaçtı. Durumun bildirilmesi üzerine İstanbul polisi alarma geçti. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, kısa sürede şüphelinin bir taksiyle kaçtığını belirledi. Çevreye sevk edilen polis ekiplerinden Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü’nde görev yapan motosikletli ‘Yunus’ ekibi, şüphelinin bulunduğu aracı Feriköy’de durdurdu. Arka koltukta oturan Osman A., kıskıvrak yakalandı. Yapılan aramalarda soyguncunun üzerinde biri kuru sıkı iki tabanca ile bankadan aldığı paralar ele geçirildi.Osman A., sağlık kontrolünün ardından Gayrettepe’deki Asayiş Şube Müdürlüğü’ne sevk edildi.

Yaşlı teyzeye soygun şoku

Öğle 14.30 sıralarında meydana gelen soygun sırasında ilginç bir olay da yaşandı. Yüzü maskeli soyguncu Osman A. elindeki silahla veznedeki paraları boşaltırken vezneye yaklaşan yaşlı kadın soyguncudan habersiz işlem yaptırmak istedi. Soyguncunun da şaşkın gözlerle baktığı yaşlı kadın veznedekilerin uyarısıyla soygun olduğunu son anda fark etti.

Haberin Devamı

Şişli’de kurusıkı tabancayla bankadan 170 bin TL alan maskeli soyguncu, bindiği taksi kırmızı ışıkta durunca motosikletli polislerce böyle yakalandı.