Gazete Vatan Logo

Bana Sevmeyi Anlat'ın 6. yeni bölümünde Leyla, Haşmet'in evine gidiyor!

Bana Sevmeyi Anlat 6. yeni bölümünde Canan, Leyla'nın Haşmet'in nişanlısı olduğunu öğreniyor. Leyla ise babasına destek olmak için Haşmet'in evine gidiyor. Bana Sevmeyi Anlat'ın 6. yeni bölümü ile bu akşam Fox TV ekranlarından izleyicilerle buluşacak. Bana Sevmeyi Anlat'a dair merak edilen soruların cevaplarını sizler için bu haberimizde derledik.

Bana Sevmeyi Anlat'ın 6. yeni bölümünde Leyla, Haşmet'in evine gidiyor!

Bana Sevmeyi Anlat'ın son bölümünde Leyla ve Alper'in Haşmet ile karşılaşma anı izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Bana Sevmeyi Anlat'ın 6. yeni bölümünde Canan, Leyla'nın Haşmet'in nişanlısı olduğunu öğreniyor. Bana Sevmeyi Anlat'ın 6. yeni bölümüne dair merak edilenleri sizler için derledik.

BANA SEVMEYİ ANLAT SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Yapımcılığını Ay Yapım şirketinin üstlendiği dizi Bana Sevmeyi Anlat'ın başrollerinde ise, Kadir Doğulu, Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ yer alıyor. Bana Sevmeyi Anlat dizisi yeni bölümü ile 9 Eylül Cuma akşamı saat 20:00'de Fox TV ekranlarında!

BANA SEVMEYİ ANALT 6. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMAN

BANA SEVMEYİ ANLAT 6. YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Bana Sevmeyi Anlat 6. yeni bölümünde, Canan, Leyla’nın Haşmet’in nişanlısı olduğunu öğrenince çılgına döner. Haşmet’in bu gerçeği ondan saklamasını hazmetmesi kolay olmayacaktır. Artık Canan da oyunun içerisindedir. Salih Hakverdi’nin kaybı sonrası kendisini toparlayamaz. Leyla babasına destek olmak için Haşmet’in evine gider. Alper Leyla’yı Haşmet’in evinde görmesi ise ikilinin arasında üzeri kapalı bir gerilime neden olur. Alper Cihan’ın ajandasında yakaladığı bir ipucunun ardından giderken nelerle karşılaşacağının farkında bile değildir. Haşmet’in kardeşini ortadan kaldırttığını öğrenen İrfan ise boş durmayacak düşmanını en hassas yerinden kıskıvrak yakalayacaktır.

Haberin Devamı

BANA SEVMEYİ ANLAT 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

BANA SEVMEYİ ANLAT DİZİSİNİN KONUSU

Leyla bebeği ile babası Salih’in evine sığınmıştır. Salih’in eşi Ayla, çocukları Hakverdi ve Simge ile zor şartlarda yaşamaktadır. Ayla ve Simge ile bir türlü yıldızı barışmayan Leyla için hayat gittikçe zorlaşmaktadır. Türkiye’nin saygın iş adamlarından Haşmet, aynı zamanda Salih’in patronudur. Bir iş ziyaretinde Leyla’ya ilk görüşte aşık olur ve evlenme teklif eder. Haşmet’in gizli dünyasından haberdar olmayan, Haşmet’e saygı duyan Leyla için bu teklifin anlamı aşktan ziyade, bebeği için güvenli bir gelecektir. İstanbul’da yaşayan Alper işinde oldukça başarılı bir restoran işletmecisidir. Ağabeyi Cihan ve eşi Berna’nın beraber geçirdikleri trafik kazası Alper için kırılma noktasıdır. Alper, küçük kızı ve iki yeğeni ile yeni bir hayat kurma mücadelesindeyken Haşmet’in restoranının başına geçer. Haşmet ve Leyla’nın düğününde beklenmedik bir şekilde yolları kesişen Alper ve Leyla için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır…

Haberin Devamı

Yapım: Ay Yapım

Yapımcı: Kerem Çatay

Yönetmen: Mesude Erarslan

Senaryo: Deniz Akçay

Oyuncu Kadrosu:

Alper Eren: Kadir Doğulu

Leyla Aydın: Seda Bakan

Haşmet Tuğcu: Mustafa Üstündağ

Canan Güngör: Dolunay Soysert

Salih Aydın: Kadir Çermik

Ayla Aydın: Mahperi Mertoğlu

Suzan Giray: Bihter Dinçel

Berna Eren: Aslı Orcan

Burak Tuğcu: Emir Çubukçu

Onur Bozan: Cemil Büyükdöğerli

Ezgi Güneş: Mine Kılıç

Hakverdi Aydın: Bahadır Vatanoğlu

Engin Kargı: Serdar Özer

Simge Aydın: Gülper Özdemir

Eylül Eren: İlayda Alişan

Mercan Eren: Naz Sayıner

Çiçek Eren: Lavinya Ünlüer