Gazete Vatan Logo

Bana Sevmeyi Anlat dizisi yayın tarihi belli oldu mu?

Fox Tv'nin yeni macerası Bana Sevmeyi Anlat dizisi ekran karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hazırlıkları son gaz devam eden Bana Sevmeyi Anlat dizisinde kimler yer alıyor? Bana Sevmeyi anlat dizisinin konusu nedir? İşte bütün detayları ile haberimizde yer alıyor...

Bana Sevmeyi Anlat dizisi yayın tarihi belli oldu mu?

Bana Sevmeyi Anlat dizisi yayın tarihi belli oldu. Bana Sevmeyi Anlat dizisinin konusu ne? Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan Bana Sevmeyi Anlat dizisinin konusu ne? Dizide kimler yer alacak? Bana Sevmeyi Anlat bütün detayları ile haberimizde yer alıyor...

Bana Sevmeyi Anlat dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Fox Tv ekranlarında fragmanları ile karşılaştığımız dizi Bana Sevmeyi Anlat yeni sezonda macera dolu bölümleri ile ekran karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dev sanatçı kadrosu ile yayınlarına başlayacak olan Bana Sevmeyi Anlat dizisi, yakında her hafta yeni bölümü ile evlerimize misafir olmaya başlayacak...

BANA SEVMEYİ ANLAT DİZİSİ FOX TV

Ay Yapım’ın iddialı dizisi Bana Sevmeyi Anlat dizisinin yayın tarihi belli oldu.
Bana Sevmeyi Anlat dizisi konusu nedir oyuncular kimler? Bana Sevmeyi Anlat dizisi nerede çekiliyor..İşte yeni haberler..
BANA SEVMEYİ ANLAT’IN YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU
FOX’un yeni sezon için hazırlanan iddialı dizisi Bana Sevmeyi Anlat’ın yayın tarihi belli oldu.
BANA SEVMEYİ ANLAT İLK BÖLÜM 1. FRAGMAN

Haberin Devamı

BANA SEVMEYİ ANLAT DİZİSİNİN KONUSU

Ay Yapım imzalı, başrollerini Kadir Doğulu, Seda Bakan, Mustafa Üstündağ, Dolunay Soysert’in paylaştığı “Bana Sevmeyi Anlat”ın yayın tarihi belli oldu. Birbirinden iddalı ve merak uyandıran bölüm tanıtımlarıyla dikkat çeken dizi 26 Ağustos Cuma günü FOX izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor.
Bana Sevmeyi Anlat, bebeğiyle Almanya’da zorlu bir mücadele vermekte olan Leyla(Seda Bakan), en yakınlarının ihanetine uğrayan Alper (Kadir Doğulu) ve her ikisinin yaşamında bir dönüm noktası olacak Haşmet’in (Mustafa Üstündağ) sürükleyici hikayesine odaklanacak.
BANA SEVMEYİ ANLAT İLK BÖLÜM 2. FRAGMAN

Bebeğinin geleceği için güçlü ve varlıklı bir iş adamı olan Haşmet’le evlenmeyi kabul edecek Leyla’nın yolu Alper’le tesadüfen kesişecek. Haşmet’in karanlık yüzüyle karşılaştıktan sonra kendi düğününden kaçmaya karar veren Leyla, Haşmet’in restoranında yeni bir hayata adım atan Alper’in hayatına bomba gibi düşecek. İkili, ilerleyen bölümlerde kendilerini karşı konulmaz bir aşkın içinde bulacak.

Haberin Devamı

Yönetmenliğini Mesude Eraslan’ın, senaristliğini Deniz Akçay’ın üstlendiği Bana Sevmeyi Anlat’ın kadrosunda ayrıca Kadir Çermik, Aslı Orcan, Bahadır Vatanoğlu, Emir Çubukçu, Mine Kılıç, Bihter Dinçel, Mahperi Mertoğlu, Serdar Özer, Cemil Büyükdöğerli, İlayda Alişan, Gülper özdemir, Tolga Tuncer, Naz Sayıner ve Lavinya Ünlüer yer alıyor.

BANA SEVMEYİ ANLAT İLK BÖLÜM 3. FRAGMAN

BANA SEVMEYİ ANLAT DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Güzel oyuncu Seda Bakan’ın ilk kez anne rolüyle izleyiciyle buluşacağı dizinin ilk bölüm çekimleri Almanya’nın Freiburg şehrinde gerçekleşti. Eşsiz doğası ve tarihiyle ülkenin en beğenilen şehirlerinden biri olan Freiburg’da kamera karşısına geçen Seda Bakan da şehri bisikletle gezme imkanı buldu.