Gazete Vatan Logo

Bana Sevmeyi Anlat 3. bölümde neler olacak?

Bana Sevmeyi Anlat ilk bölümünden itibaren izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Yayınlanan 2. bölümü ile izleyiciden tam not alan Bana Sevmeyi Anlat yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hayranları tarafından merakla beklenen Bana Sevmeyi Anlat'ın yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte merak edilen soruların cevapları ve detaylar...

Bana Sevmeyi Anlat 3. bölümde neler olacak?

Bana Sevmeyi Anlat yayınlanan son bölümü ile izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başardı. Güçlü hikayesi ve dinamik oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizinin yeni bölümünde izleyicileri neler bekliyor?

Başrollerinde Seda Bakan, Kadir Doğulu ve Mustafa Üstündağ’ın yer aldığı Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği yepyeni dizi “Bana Sevmeyi Anlat” her Cuma FOX'ta!

BANA SEVMEYİ ANLAT 3. BÖLÜM 2. FRAGMAN

Hakverdi, Duygu’ya kavuşmak için iyice gözünü karartmıştır. Rüzgar’ın aslancığına sakladığı uyuşturuculara ulaşmak için Alper ile karşı karşıya gelmek durumunda kalır. Leyla yine Alper’i zor durumda bırakmanın mahcubiyeti içerisindedir.

BANA SEVMEYİ ANLAT 3. BÖLÜM FRAGMANI

Haşmet, Leyla’ya ulaşamadıkça adımlarını keskinleştirir. Halverdi’nin de ortadan yok olması ile son hamlesini Salih üzerine oynar. Salih’in kalp krizi geçirmesi üzerine hastaneye gelen Leyla, Haşmet ile karşı karşıya kalır. Alper ise geçmişten aralanan bir perde ile hiç beklemediği gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

BANA SEVMEYİ ANLAT SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Haberin Devamı

Alper, Engin’in araması sonucunda gelini kaçırdığını fark eder. Leyla’nın düğünden kaçması Haşmet’i çılgına çevirir. Alper bir yandan Çiçek için endişelenirken diğer yandan da Leyla’nın çaresizliği karşısında tutulmuştur. Ezgi, Rüzgar’ı Leyla’ya kavuşturmaya çalışırken Hakverdi peşlerindedir. Bir yandan Haşmet, diğer yandan Hakverdi Leyla için çemberi git gide daraltmaktadır. Alper, Leyla’yı güvende olabilmesi adına kendi evine getirmek zorunda kalır. O an çaresizlikle alınan bu karar Alper ve Leyla için dönülmez bir yolun başlangıcıdır. Bana Sevmeyi Anlat yeni bölümüyle Cuma 20.00'de FOX'ta!

BANA SEVMEYİ ANLAT SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

HİKAYE VE KÜNYE

Aevresindeki kalabalığa rağmen bebeğinden başka kimsesi olmayan Leyla... Dost ve aşık bildiklerinin ihanetine uğrayan Alper... Ve her ikisinin yaşamında bir dönüm noktası olacak Haşmet... Yaşam, Leyla ile Alper’i bir kaçış sahnesinde bir araya getirecek. Başrollerinde Seda Bakan, Kadir Doğulu ve Mustafa Üstündağ’ın yer aldığı Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği yepyeni dizi “Bana Sevmeyi Anlat” 26 Ağustos Cuma FOX'ta!

Haberin Devamı

Tür: Dram

Yapım Şirketi: Ay Yapım

Yapımcı: Kerem Çatay

Senarist: Deniz Akçay

Yönetmen: Mesude Erarslan

Oyuncular: Kadir Doğulu, Seda Bakan, Mustafa Üstündağ, Dolunay Soysert, Kadir Çermik, Mahperi Mertoğlu, Bihter Dinçel, Aslı Orcan, Emir Çubukçu, Cemil Büyükdöğerli, Mine Kılıç, Bahadır Vatanoğlu, Serdar Özer, Gülper Özdemir, İlayda Alişan, Naz Sayıner, Salah Tolga Tuncer, Çisem Çancı, Lavinya Ünlüer.