Gazete Vatan Logo
Magazin Bana Sevmeyi Anlat 12. yeni bölüm fragmanında romantik anlar!

Bana Sevmeyi Anlat 12. yeni bölüm fragmanında romantik anlar!

Fox TV ekranında yayınlanan dizi Bana Sevmeyi Anlat 12. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana gelecek olan Bana Sevmeyi Anlat 12. bölümde Leyla ve Alper arasında romantik anlar yaşanacak. İzleyenleri ekrana kilitleyecek olan Bana Sevmeyi Anlat 12. yeni bölüm fragmanı ile bu akşam ekrana gelecek.

Bana Sevmeyi Anlat 12. yeni bölüm fragmanında romantik anlar!

Cuma akşamları ekrana gelen Bana Sevmeyi Anlat dizisinin yayın günü değişti. 21 Kasım Pazartesi akşamından itibaren yeni gününde izleyenleri ile buluşacak olan Bana Sevmeyi Anlat 12. bölüm fragmanında Leyla ve Alper arasında yaşanan romantik anlar izleyenleri ekrana kilitleyecek. Başrollerinde Kadir Doğulu, Seda Bakan, Dolunay Soysert, Mustafa Üstündağ gibi usta isimlerin yer aldığı Ay Yapım imzalı dizi Bana Sevmeyi Anlat bu akşam Fox TV ekranında...

BANA SEVMEYİ ANLAT 12. BÖLÜM ÖZETİ

Leyla, Ayla’nın tehdidi ile şoktadır. Leyla ise bir süre herkesi oyalayabilecek bir çözüm bulur. Leyla’nın bulduğu çözümü ise Canan’ın artık büyük kozu oynamasına sebep olur. Haşmet’i Leyla’ya karşı şüphelendirecek bir not gönderir.

BANA SEVMEYİ ANLAT 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Salih, Canan’ın gerçekten eski karısı olup olmadığından emin olaya çalışmaktadır. Hakverdi ise bilgi toplamak için Haşmet’in peşindedir ve hiç tahmin edemeyeceği gerçeklere ulaşır. Engin Hakverdi’nin bir oyun peşinde olduğunu fark ederek onunla yüzleşir. Haşmet şüphesinin peşinden giderken Alper ve Leyla gerçeğine ulaşabilecek midir? Bana Sevmeyi Anlat yeni bölümüyle 21 Kasım Pazartesi saat 20.00'de FOX'ta.

Haberin Devamı

BANA SEVMEYİ ANLAT 12. BÖLÜM 4. FRAGMANI

BANA SEVMEYİ ANLAT GENEL HİKAYE

Çevresindeki kalabalığa rağmen bebeğinden başka kimsesi olmayan Leyla... Dost ve aşık bildiklerinin ihanetine uğrayan Alper... Ve her ikisinin yaşamında bir dönüm noktası olacak Haşmet... Yaşam, Leyla ile Alper’i bir kaçış sahnesinde bir araya getirecek. Başrollerinde Seda Bakan, Kadir Doğulu ve Mustafa Üstündağ’ın yer aldığı Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği yepyeni dizi “Bana Sevmeyi Anlat” Pazartesi akşamları FOX'ta!