Gazete Vatan Logo
Magazin Bana hiçbir kadın tahammül edemez

Bana hiçbir kadın tahammül edemez

37 yıllık eşinden boşanan Özdemir Erdoğan: Beni evde her kadın çekemez. Günboyu kitap okur, gitar çalar, araştırma yaparım. Tek lüksüm çay ve süt, önüme konan her yemeği de yerim

Müzisyen Özdemir Erdoğan, ABD'deki kızının yanında yaşamak isteyen eşi Ayşen Erdoğan'dan boşandı. Türkiye'de kalmak ve müzik kariyerine devam etmek isteyen Özdemir Erdoğan böylelikle 37 yıllık evliliğini noktalamış oldu. Boşanma sonrası hayatında önemli bir değişiklik olmayacağını vurgulayan Erdoğan, ayrılık sonrasını VATAN'a anlattı:

"Biz bir bütünüz"
Ben de eşim de hayatımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Hayatımda değişen birşey yok. Eşim Amerika'ya gidecek ama buraya geldiği zaman yine benimle kalacak. Maltepe'de 4 katlı bir evimiz var. Bir katı onun, eşyaları olduğu gibi duruyor. Ne zaman isterse gelip oturacak. Bizim kızımız, oğlumuz, torunlarımız var. Yollarımız ayrıldı ama bir bütünüz.

Boşanırken eşime malların paylaşımı konusunda hiçbir kısıtlama getirmedim. Zaten şimdiye kadar hep kendi arzumla aldıklarımı eşimin üstüne yaptım. Son olarak Tuzla'da arsa aldım. Yarısını onun üstüne. 3 arabam varsa 1'ini onun üstüne yaptım. Benim üstümde çok hakkı var. Ne istese seve seve veririm.

"Çapkın değilim"
Her medeni insan gibi evlenmek kadar ayrılık da normal. Ama artık bu saatten sonra kesinlikle başkasıyla evlenmem. Hayatıma bekar bir adam olarak devam edeceğim. Hazır hanım Amerika'ya gitti diyerek kaçamak yapmak bana uygun bir davranış değil. Benim kumarım, gece hayatım, çapkınlığım yok. Bu saatten sonra galiba artık papaz hayatı yaşayacağım.

Yaşım 63, sıhhatli bir erkeğim. Herhangi bir hastalığım, rahatsızlığım yok ama bana kolay kolay kimse tahammül edemez. Günboyu okurum. Gitar çalar araştırma yaparım. Tek lüksüm çay ve süt. Önüme ne yemek konsa onu yerim. Bu ayrılığın ardından aklıma gelen "Sevdim Seni Bir Kere, Başkasını Sevemem" adlı şarkıyı söylemek....

Haberin Devamı