Gazete Vatan Logo
Magazin Balkanlar'dan gelen en güzel şeydi..

Balkanlar'dan gelen en güzel şeydi..

Bulgaristan'ın Sofya şehrinde bir hastanede girdiği açık kalp ameliyatında akciğerlerinde çıkan bir sorun nedeniyle narkozdan bir türlü çıkamayarak hayatını kaybeden Ciguli hayranlarını yasa boğdu. 'Binnaz' şarkısıyla bir döneme damgasını vuran Ciguli, için ünlü isimler de şarkıcının ölümünden sonra duydukları üzüntüyü sosyal medyada yazdıklarıyla dile getirdi:

- Nazan Öncel: Ciguli Balkanlar'dan gelen en güzel şeydi. Bundan böyle onu özleyerek dinleyeceğim.

- Şahan Gökbakar: Bir dönem hepimiz 'Bin- naaaaz' diye diye bağırıp; eğlendik, güldük, zıpladık, hopladık. Hatta bazılarımız daha da ileri gidip seni yaptığın o gırtlak nağmelerini, o ses titretmeyi, dışarıdan gırtlağımızı elimizle titreterek yapmaya bile vardırdık işi. Sen çok iyi müzisyendin aslında ciddiye alınmasan da. Çok da komiktin. İyi ki tanımışız seni kısacası. Mekanın cennet olsun.

- Doğa Rutkay: Akordeon ustası Ciguli Ahmet seni tanımış olmak, canlı canlı da dinlemiş olmak unutulmazdı. Kendisi çok kibar ve özel bir kişiydi. Allah rahmet eylesin.

Haberin Devamı

- İbrahim Tatlıses: Adam garip doğdu, garip öldü. O da Allah'tan. Mekanı cennet olur inşallah. O herkesi hep güldürdü.

- Ezel Akay: Sevgili Ciguli benim için söylüyor: 'Sabır, sabır, ya sabır, belki de akıllanır'. Neredesin Firuze'nin oyuncusu, sevdiğim insan Ciguli gitti. Daha film yapacaktık onunla.

- Gonca Vuslateri: Ah be Ciguli seni unutmak mümkün mü?