Gazete Vatan Logo

Balıkesir'de korkunç cinayet

Edremit ilçesinde, 47 yaşındaki İngilizce öğretmeni evinde bıçakla öldürülmüş halde bulundu

Balıkesir'de korkunç cinayet

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, iki çocuk annesi İngilizce öğretmeni evinde bıçakla öldürülmüş halde bulundu. Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Hekimzade Mahallesi Baraj Caddesi'ndeki bir evde ikamet eden Elif Denizer Isparta'dan (47) bir gündür haber alamayan yakınları, durumu şehir dışında olan eşine haber verdi.

Akşam saatlerinde eve gelen ve yatak odasında eşinin cansız bedeniyle karşılaşan Enis Isparta, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Isparta'nın bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi.


Savcının incelemesinin ardından iki çocuk annesi kadının cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Ekiplerin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Isparta'nın iki çocuğunun da şehir dışında okuduğu öğrenildi.

FETÖ'DEN AÇIĞA ALINMIŞ

Anadolu lisesinde İngilizce öğretmeni olan Elif Isparta'nın kısa bir süre önce FETÖ soruşturması kapsamında açığa alındığı öğrenildi. Cinayetle ilgili araştırma yapan polisin, olayla ilgili 1 kişiyi gözaltına aldığı, soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Haberin Devamı

Elif Isparta'nın ölümünden kısa bir süre önce Facebook hesabından yaptığı "İnsan bir ecelini bir de kaderini bilmezmiş. Bilinen tek şey varmış 'Sevgi' onun da kıymeti bilinmezmiş" paylaşımı dikkati çekti. Arkadaşları, paylaşımın altına taziye mesajları yazdı.