Gazete Vatan Logo
Magazin Balık adam Kıvanç!

Balık adam Kıvanç!

Kıvanç Tatlıtuğ eşiyle Bodrum’a geldi. Profesyonel kaptan ve dalgıç olan Tatlıtuğ serbest dalış yaptı, zıpkınla balık avladı. 4.5 saat suda kalan oyuncu, dönüşte yatını da kendisi kullandı...

Balık adam Kıvanç!

Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer’le birlikte tatil sezonunu Bodrum’da açtı. Kendisine ait ‘Final Cut 3’ adlı 30 metrelik lüks yatını Gümüşlük Koyu’na demirleyen Tatlıtuğ, günü yatta geçirdi. Aynı akşam bir kafede eşiyle emek yedi. Ertesi gün Bodrumlu avukat arkadaşı Göray Karadut ile zodyak botla Çatal Ada’ya giden Tatlıtuğ, serbest dalış yaptı. Zıpkınla yaklaşık 4 kilo balık avlayarak 4.5 saat suda kalan oyuncu, dönüşte botu da kendisi kullandı. Profesyonel kaptanlık ve dalgıçlık ehliyeti olan Tatlıtuğ’un sürüşteki ustalığı dikkat çekti.

ŞANSLIYIZ

Başak Dizer, 5 yıldızlı bir otelin fitness salonunda 2 saat spor yaptıktan sonra yata döndü. Çift akşam yemeğini sahilde yedi. Tatlıtuğ “Kısa bir tatil için geldik, şansımıza hava çok güzeldi. Deniz keyfi yaptık, ama projeler ve çalışmalar devam ediyor. İstanbul’a döneceğiz” dedi.