Gazete Vatan Logo

Bakmak bile zor! Aynı yerde peş peşe...

İzmir'de aynı yerde art arda korkunç 2 kaza yaşandı. Bayraklı ilçesinde, bir otomobil, yol ayrımındaki demir bariyerlere çarptı. Kazanın hemen ardından aynı yerden geçen bir cip önce aynı yöne seyreden kamyona ardından bir otomobile çarptı. İki kazada toplam 1 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 4 kişi de yaralandı. Yaralılardan birinin hayati tehlikesi bulunuyor.

Bakmak bile zor! Aynı yerde peş peşe...

Kaza, bugün saat 05.00 sıralarında Ankara Caddesi'ndeki Karşıyaka yol ayrımında meydana geldi. Bornova'dan Karşıyaka yönüne giden Fırat Taştan idaresindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol ayrımındaki demir bariyerlere çarptı.Kazada sürücü Taştan ve aynı otomobildeki Hakan Yılmaz (21) yaralandı.

Kazanın hemen ardından aynı yerden geçmekte olan Erkan Emre yönetimindeki cip ise aynı yöne seyreden Selman Uysal (33) idaresindeki kamyona, ardından Şevket Avcı kontrolündeki otomobile çarptı. Kazada cipte yolcu olarak bulunan 27 yaşındaki Salih Sızı hayatını kaybederken, sürücü Erkan Emre ve aynı araçtaki ismi öğrenilemeyen 1 kişi ağır yaralandı.

Kazayı gören diğer sürücüler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri iki ayrı kazada yaralanan toplam 4 kişiyi ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırdı. Tedaviye alınan yaralılardan 2'sinin hayati tehlikesi bulunmazken, cip sürücüsü Erkan Emre ve ismi öğrenilemeyen 1 kişinin ise hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Ankara Caddesi kaza nedeniyle Konak yönüne yaklaşık 1 saat trafiğe kapatılırken, kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından trafik akışı normale döndü.

Öte yandan, kazada hayatını kaybeden Sızı'nın cesedi savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi. Polisin kazayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.