Gazete Vatan Logo

Bakan Soylu duyurdu: Haftaya bitiyor...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde İkiyaka Dağları'ndaki Göllerbaşı ve Düztepe Üs Bölges'ni ziyaret etti.

Bakan Soylu duyurdu: Haftaya bitiyor...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu beraberindeki Bakan Yardımcıları Muhterem İnce ve Mehmet Ersoy, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık ile kent merkezindeki esnafa ziyarette bulundu, vatandaşlarla sohbet etti.Yüksekova ilçesine geçen Soylu ve beraberindekiler, İkiyaka Dağları'ndaki 3 bin 200 rakımlı Göllerbaşı Üs Bölgesi'ne ziyarette bulundu.Üste görevli askerlerle selamlaşan Soylu, güvenlik güçleriyle bir araya gelerek sohbet etti.

BAKAN SOYLU PAYLAŞTI
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İkiyaka Dağları Irak sınırında Türkiye'nin en yüksekteki, en modern üs bölgesinin gelecek hafta tamamlanacağını duyurdu.
Bakan Soylu'nun mesajı şöyle:"İkiyaka Dağları Irak sınırında Düztepe Üs Bölgesi'ndeyiz... Kuleler, yollar, yeraltı tünelleri... 3450 metrede, Türkiye’nin en yüksekteki en modern üs bölgesi, bir haftaya bitiyor. Allah devletimize ve Milletimize zeval vermesin Büyük gurur."

Haberin Devamı