Gazete Vatan Logo

Bakan Yıldız oyunu kullandı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 1007 nolu sandıkta oyunu kullandıktan sonra Ankara'ya gitti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Melikgazi ilçesine bağlı Alparslan Mahallesi Bahar Caddesindeki Besime Özderici İlkokulunda 1007 nolu sandıkta oyunu kullandı.

Bakan Yıldız, oyunu kullandıktan sonra yaptığı açıklamada, "İki aylık seçim kampanyasından sonra artık bu gün finale ulaşmış bulunuyoruz. Bütün bu çalışmalarla birlikte ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Yarın sabaha Türkiye'nin yeni bir Türkiye için uyanacağını ve istikrarın korunacağına olan inancımı bir kez daha vurgulamak istiyorum. Bu seçim dönemlerindeki zaman zaman üsluptan kaynaklanan kırgınlıkların bundan sonra devam etmemesi gerektiğini söylemek isterim" dedi.

Türkiye'nin geleceğini dört yıllığına burada oyladıklarını anlatan Yıldız, şunları söyledi: "Sonuçların hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Ben buradan inşallah Ankara'ya hareket edeceğim. Saat 14.00'de enerji ile alakalı 21 dağıtım bölgesi 22 iletim bölgesinden canlı yayınla birlikte bütün noktaları sıcağı sıcağına takip ettiğimiz bir sistem kurmuştuk. 686 büyük trafo merkezinin bütün güvenlikleri ile birlikte teknik kapasiteleri ile birlikte bu gün orada takip edeceğiz. Bizim bu manada görevimiz yarın sabaha kadar sürecek. Ben de orada sabahlamayı düşünüyorum."

Haberin Devamı