Gazete Vatan Logo

Bakan Sarı’nın kardeşi, trafik kazası tartışmasında bıçaklandı

Bakan Sarı’nın kardeşi, trafik kazası tartışmasında bıçaklandı

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı Güldemet Sarı’nın kardeşi 31 yaşındaki Fatih Sarı, maddi hasarlı trafik kazasında 58 yaşındaki Abidin Aydınli tarafından bıçaklandı. Sağ karın boşluğundan tek bıçak darbesi olan Fatih Sarı ameliyata alındı, şüpheli sürücü yakalandı.

Olay 11.00 sıralarında D-400 karayolunun kentiçi geçişinde, Sabancı Merkez Camisi yakınlarında meydana geldi. Bakan Güldemet Sarı’nın kardeşi Fatih Sarı yönetimindeki 01 FS 966 plakalı otomobil ile Abidin Aydınli yönetimindeki 01 R 8412 plakalı otomobil daralan yolda biribirine sürttü. Araçlardan inen sürücülerden Fatih Sarı, diğer aracın sürücüsü Aydınli’ye "Bu şirket aracı, polis çağırıp tutanak düzenleyip, gereğini yapalım" dedi. İddiaya göre Abidin Aydınli otomobilinin trafik sigortasının olmadığını belirterek, resmi işlem yapmadan anlaşmak istediğini söyledi.

Fatih Sarı’nın buna itirazı üzerine aralarında tartışma çıktı. Aydınli, otomobilden aldığı bıçakla Sarı’yı bıçakladı. Sağ karın boşluğundan yaralanan Sarı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından TOKİ Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Hayati tehlikesi bulunan Sarı ameliyata alındı. Abidin Aydınli ise polis tarafından gözaltına alındı.

Haberin Devamı

AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni de hastaneye gelerek Fatih Sarı’nın sağlık durumu hakkında bilgi aldı.


BAKAN SARI: ŞİDDET ÇÖZÜM YOLU DEĞİL
Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, kardeşi Fatih Sarı’nın trafik kazası sonucu bıçaklanmasıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Fatih Sarı’nın trafik kazasının ardından istenilmeyen bir tartışma sonucu hafif yaralandığı belirtilen Sarı açıklamasında şöyle dedi:
"Allah yola çıkan tüm vatandaşlarımızı kazadan ve her türlü kötülükten korusun. Bu vesileyle trafikte olan herkesi sakin ve sağduyulu olmaya davet ediyorum. Sorunlarımızı hukuk kuralları çerçevesinde diyalogla çözmeliyiz. Şiddet hiçbir zaman bir çözüm yolu değildir."