Gazete Vatan Logo

Bakan Koca paylaştı 'Sağ ol Türkiye'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 18 il ve 1 ilçenin boş meydanlarından çekilen videoyu, "Bu filmin kahramanları günü evde geçirenlerdir" mesajı ile paylaştı.

Bakan Koca paylaştı 'Sağ ol Türkiye'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında 'evde kal' çağrılarına uyulan 18 il ve 1 ilçenin boş meydanlarından çekilen görüntülerle hazırlanan videoyu, Twitter hesabından paylaştı. Bakan Koca , 18 kentin yanında Marmaris ilçesinin de önemli toplanma alanlarının boş olduğunu gösteren video ile birlikte, "Bu filmin kahramanları günü evde geçirenlerdir. Sağ ol Türkiye" mesajını paylaştı.

İŞTE 0 18 ŞEHİR

Amasya, Ankara, Bingöl, Çanakkale, Düzce, Erzincan, İstanbul, İzmir, Karabük, Kastamonu, Kırıkkale, Kilis, Konya, Rize, Siirt, Sivas, Yozgat, Zonguldak ile Muğla'nın Marmaris

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün akşam Twitter'dan yaptığı açıklamada, hastalardan 296'sının daha şifa bulduğunu belirterek, şunları kaydetti: "Taburcu olan toplam hasta sayımız 2 bin 142'ye ulaştı. Günlük 30 bin test hedefimize ulaşmak üzereyiz. Artan test sayımıza rağmen vaka artış hızı düşme eğiliminde. Virüs, gücünü temas ortamından alıyor. Evde kalalım." demişti.
BİLİM KURULU TOPLANIYOR
Öte yandan Corona virüs Bilim Kurulu bugün bir kez daha video konferans yöntemiyle bir araya gelecek. Bilim Kurulu toplantısı sonrasında saat 19.00'da Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Bakanlığın Bilkent Yerleşkesi'nde basın açıklaması yapacak.

Haberin Devamı