Gazete Vatan Logo

Bakan Albayrak'tan kongre mesajı: Fitneler tutmadı!

Bakan Albayrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeniden AK Parti Genel Başkanlığı'na seçilmesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bakan Albayrak'tan kongre mesajı: Fitneler tutmadı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden AK Parti Genel Başkanlığına seçilmesine ilişkin, "Kurucu liderimizin Genel Başkanlığında 'Demokrasi, Değişim ve Reform' sacayağında yükselecek 'Yeni Atılım Dönemi' ülkemize hayırlı olsun." ifadesini kullandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Albayrak, AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 998 gün sonra yeniden AK Parti Genel Başkanı olmasına ilişkin Twitter hesabından paylaşımlarda bulundu.

Bakan Albayrak, şu ifadeleri kullandı:

"Tuzaklar bozuldu, fitneler tutmadı, saldırılar püskürtüldü. Millet, partisinde liderine kavuştu. Şimdi çok çalışma, daha çok mücadele zamanı. Kurucu liderimizin Genel Başkanlığında 'Demokrasi, Değişim ve Reform' sacayağında yükselecek 'Yeni Atılım Dönemi' ülkemize hayırlı olsun. Yaşanan tüm bu sıkıntılı süreçlerde sergilediği dava adamlığı ve samimiyetiyle Başbakanımıza şahsım adına bir kez daha teşekkür ederim."