Gazete Vatan Logo

Bakan Albayrak'tan flaş Almanya açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "ABD'de Türkiye'ye karşı son eylemlere ilişkin Almanya Ekonomi Bakanı'nın açıklamalarından memnuniyet duydum" dedi.

Bakan Albayrak'tan flaş Almanya açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "ABD'de Türkiye'ye karşı son eylemlere ilişkin Almanya Ekonomi Bakanı'nın açıklamalarından memnuniyet duydum. İyi niyet ve diplomasiyi savunan siyasiler, Almanya ve AB ile ilişkilerimize Türk halkının güvenini güçlendirecek." dedi.

Almanya Ekonomi Bakanı Peter Altmaier, Trump yönetiminin Türkiye ve Çin'e karşı aldığı ek gümrük vergisi kararlarını eleştirerek ABD'nin giriştiği ticaret savaşının dünya ticareti için ciddi sonuçları olacağına dikkat çekti. Altmaier "Türkiye'nin istikrarlı ve demokratik bir ülke olmasını istiyoruz. İyi ekonomik ilişkiler buna katkı sağlıyor" dedi.
Almanya Ekonomi Bakanı Peter Altmaier, Trump yönetiminin Türkiye ve Çin'e karşı aldığı ek gümrük vergisi kararlarını eleştirerek ABD'nin giriştiği ticaret savaşının dünya ticareti için ciddi sonuçları olacağına dikkat çekti. Altmaier "Türkiye'nin istikrarlı ve demokratik bir ülke olmasını istiyoruz. İyi ekonomik ilişkiler buna katkı sağlıyor" demişti.

Haberin Devamı